Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
safakk

safakk

Üye
omayra ablacığım çok teşekkür ederiz bu taktikler için:):oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ahmet sözüm sana, iki günde bu sonuç bile iyi.. Zamana yayacaksın.. Sabırlı olacaksın.. Atlama hemen.. Seni seviyorum dediğinde gevşemee... Hırçınlaşma.. Sakin ol.. ;) Sen onu aramamaya devam et, meşgul ol.. Bak meşguliyet çok önemli. ;) Kızlar, çalışan erkekleri çekici bulur;) :D Manyak kardeşim, her olayın taktiği ayrı.. Genel kaide çok basit ama doğrudur efendim, işe yarar "kaçan kovalanır" :D Ama göstere göstere yapmayacan, çok doğal akışına bırakacan.. Ayarında yani.. :D Karizma önemli mevzu :) Ah bu çıtır kızlar, ne yapıyo siz erkeklere be yaa :)

Neden birlikte olmamamız lazım diyorsun diye de üstüne gitme, üstüne gidersen ters teper. Çünkü şu anlam çıkar : seni seviyorum, senle birlikte olmak istiyorum, razıyım beni reddetmene, beklerim diye anlaşılır... Israr bekliyor senden.. Israr etmezsen afallayacakkk.. Bak omayra dedi dersin.. :D

Omayracık çıkıyoruz desem. :ehe

Dayanamadı ya altı üstü yarım saat konuştuk telefonda. Zaten biliyordum yüz yüze konuşsak işin biteceğini ama telefonda bitti ona şaşırdım :)

omayra

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;453486' Alıntı:
Omayracık çıkıyoruz desem. :ehe

Dayanamadı ya altı üstü yarım saat konuştuk telefonda. Zaten biliyordum yüz yüze konuşsak işin biteceğini ama telefonda bitti ona şaşırdım :)

İnanamıyorruummmm!! Çok sevindimmm!!!

Tamam, sen cool davranmaya devam ettt!!! Ne olursan ol gel, mevlana felsefesi gütme.. Sakin ol.. Bu şekilde değişken ruh hallerinin seni incittiğini söyle ve bırak gönlünü almak için çabalasınnn!!! Hemen affetme ama çok da soğuk olma.. Ayarı ver yanii... Çabalasınnnnn!! Bak bu çok önemli!! Çabalayarak elde ettiğin, değerli olur ve elde tutmak için de elinden geleni yaparsın.. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yanlız şimdi şöyle bir sorunumuz var. Annesi çok sıkıyor görüşme olayı çok zor :(

omayra

Üye
Açık konuşacağım, siz bu sıkma durumunu hak ettiniz.. Kızın yaşı küçük! Sabahlara kadar telefonda konuşmanız, annesinin endişe etmesine sebep olur, normaldir.. Süreyi kısaltın, kadın da rahatlasın biraz... Her şey yavaş yavaş.. Bir anne olarak endişe duyması çok doğal, ben olsam ben de üzülür endişelenirdim.. Kendini annesinin yerine koy.. Ayrıca çok muhabbet tez ayrılık getirir.. Ne gözden ırak olacaksın, ne de yapışık ikiz gibi.. Ayarlamak, önemli mevzu ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayır ama annesi beni istemiyor artık. Görmeyeceksin falan diyormuş. Öyle yani gizli kapaklı görüşecez ayrıca beni de bilmeyecek :(

omayra

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;453501' Alıntı:
Hayır ama annesi beni istemiyor artık. Görmeyeceksin falan diyormuş. Öyle yani gizli kapaklı görüşecez ayrıca beni de bilmeyecek :(

Annesi, senin ona yazdığın ve endişelenmesine sebep olacak "özel" bir mesaj yakalamış veya "özel" bir konuşmanıza tanık olmuş sanırımmm... Bilmiyorum meseleyi ama ben öyle anladım.

safakk

safakk

Üye
:blink::blink:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Annesi, senin ona yazdığın ve endişelenmesine sebep olacak "özel" bir mesaj yakalamış veya "özel" bir konuşmanıza tanık olmuş sanırımmm... Bilmiyorum meseleyi ama ben öyle anladım.

Özel derken şu var ayrıldıktan sonraki sinirli tavırlarım ve laflarımdan dolayı istemiyormuş :)

omayra

Üye
Gençler, ilişkinize ailelerinizi asla karıştırmayın.. Sevdiğinizin size söylediğini affedersiniz ama aileniz affetmez ;) Eşimle olan hiçbir tartışmamı hiçbir zaman anne ve babam öğrenmemiştir.. Ne şimdi, ne evlenmeden önce... Zamana bırak kardeşim, zaman her şeyin ilacıdır. ;)

safakk

safakk

Üye
Gençler, ilişkinize ailelerinizi asla karıştırmayın.. Sevdiğinizin size söylediğini affedersiniz ama aileniz affetmez ;) Eşimle olan hiçbir tartışmamı hiçbir zaman anne ve babam öğrenmemiştir.. Ne şimdi, ne evlenmeden önce... Zamana bırak kardeşim, zaman her şeyin ilacıdır. ;)
vay be ne tesbit yapmışım ben kendimi tebrik ediyorum omayra ablacığım çok güzel bir konuya imza attın tebrik ediyorum:)(bende aynı şekilde yapıyordumda:ehe)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Ama şöyle birşey var ilk sevgilisi olduğum için annesi tanışmak istiyordu benimle.

Hatta tanıştırmazsa bir daha görüştürmeyeceğini falan söylemişti. O yüzden mecbur kalıp tanışmıştık yani :)

omayra

Üye
vay be ne tesbit yapmışım ben kendimi tebrik ediyorum omayra ablacığım çok güzel bir konuya imza attın tebrik ediyorum:)(bende aynı şekilde yapıyordumda:ehe)

"Ne sevgilisi be bıcırıkkk!! :) Senin yaşın ne başın neeee!!" derdim ama demeyim hadi :D

Ahmet kardeşim, valla annesi yerine koymaktan alamıyorum kendimi.. :) Kadın haklııııı!! Sevdiğin hanım kızda hata var, annesine kavgada söylenilenleri anlatmamalıydı.. Şimdi zamana bırakacaksınız, başka çıkar yokk.... Zaten yakında okullar açılacak.. okul girişi - çıkışında görüşürsünüz, endişelenme.. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet zaten artık öyle olacak. Zaten şuanda beraberiz. Hemen msn'de 3 dk bişe yazmadım diye nerdesin diyo :ehe

omayra

Üye
Üstüne gitme.. Merak etsin seni, iyidir :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Acaba kapısına gidip nöbet mi tutsam annesi evden çıkarsa giderim direk. :(

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
ben başlattım ben son mesajı atcam :P ilk açtığımda bu ne biçim oyun saçmasapan diyorlardı şimdi uçmuş :D

ouSahin

ouSahin

Üye
ben qeldim hadi kaybolun buranın agasıda paşasıda benim:pro::kop:

senaryo qüzel...:D

qündüzler sizin oldu die çoq şımarmışsınız bakıomda dagılın ulennnn :pro:

Ahmet Konuyu kapa benden snra kimse yazmayacak tmm mi ulenn:pro:

senaryoma qüzel çalıştım doqrusu dikkate alın ama :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Admine ulen dediğinin farkında mısın? Altını çizmek istiyorum...

ouSahin

ouSahin

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;453589' Alıntı:
Admine ulen dediğinin farkında mısın? Altını çizmek istiyorum...

şey seneryo:utan:aman2:

Üst Alt