Ahmet sözüm sana, iki günde bu sonuç bile iyi.. Zamana yayacaksın.. Sabırlı olacaksın.. Atlama hemen.. Seni seviyorum dediğinde gevşemee... Hırçınlaşma.. Sakin ol..Sen onu aramamaya devam et, meşgul ol.. Bak meşguliyet çok önemli.
Kızlar, çalışan erkekleri çekici bulur
![]()
Manyak kardeşim, her olayın taktiği ayrı.. Genel kaide çok basit ama doğrudur efendim, işe yarar "kaçan kovalanır"
Ama göstere göstere yapmayacan, çok doğal akışına bırakacan.. Ayarında yani..
Karizma önemli mevzu
Ah bu çıtır kızlar, ne yapıyo siz erkeklere be yaa
Neden birlikte olmamamız lazım diyorsun diye de üstüne gitme, üstüne gidersen ters teper. Çünkü şu anlam çıkar : seni seviyorum, senle birlikte olmak istiyorum, razıyım beni reddetmene, beklerim diye anlaşılır... Israr bekliyor senden.. Israr etmezsen afallayacakkk.. Bak omayra dedi dersin..![]()

ναη_нσιנ∂σηк;453486' Alıntı:Omayracık çıkıyoruz desem.
Dayanamadı ya altı üstü yarım saat konuştuk telefonda. Zaten biliyordum yüz yüze konuşsak işin biteceğini ama telefonda bitti ona şaşırdım![]()
ναη_нσιנ∂σηк;453501' Alıntı:Hayır ama annesi beni istemiyor artık. Görmeyeceksin falan diyormuş. Öyle yani gizli kapaklı görüşecez ayrıca beni de bilmeyecek![]()
Annesi, senin ona yazdığın ve endişelenmesine sebep olacak "özel" bir mesaj yakalamış veya "özel" bir konuşmanıza tanık olmuş sanırımmm... Bilmiyorum meseleyi ama ben öyle anladım.

vay be ne tesbit yapmışım ben kendimi tebrik ediyorum omayra ablacığım çok güzel bir konuya imza attın tebrik ediyorumGençler, ilişkinize ailelerinizi asla karıştırmayın.. Sevdiğinizin size söylediğini affedersiniz ama aileniz affetmezEşimle olan hiçbir tartışmamı hiçbir zaman anne ve babam öğrenmemiştir.. Ne şimdi, ne evlenmeden önce... Zamana bırak kardeşim, zaman her şeyin ilacıdır.
![]()
(bende aynı şekilde yapıyordumda
)Gençler, ilişkinize ailelerinizi asla karıştırmayın.. Sevdiğinizin size söylediğini affedersiniz ama aileniz affetmezEşimle olan hiçbir tartışmamı hiçbir zaman anne ve babam öğrenmemiştir.. Ne şimdi, ne evlenmeden önce... Zamana bırak kardeşim, zaman her şeyin ilacıdır.
![]()

vay be ne tesbit yapmışım ben kendimi tebrik ediyorum omayra ablacığım çok güzel bir konuya imza attın tebrik ediyorum(bende aynı şekilde yapıyordumda
)
Senin yaşın ne başın neeee!!" derdim ama demeyim hadi
Kadın haklııııı!! Sevdiğin hanım kızda hata var, annesine kavgada söylenilenleri anlatmamalıydı.. Şimdi zamana bırakacaksınız, başka çıkar yokk.... Zaten yakında okullar açılacak.. okul girişi - çıkışında görüşürsünüz, endişelenme.. 
ναη_нσιנ∂σηк;453589' Alıntı:Admine ulen dediğinin farkında mısın? Altını çizmek istiyorum...