Yeni bir kişiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

schiurist

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir kişiyim
Baştan sölüyorum özet geç diyenleri sevmem.

Sözlük ortamından geldim o yüzden alışmam zor olucaktır.Türkçe konuşmayanlardan nefret ederim.İnat ve İnci sözlükte yazarım ( kişiliğimi biraz çıkarabilrisiniz heralde ) . Teknoloji ve online oyun konularında iyi bilgilerim vardır.Bu siteyi bana bir arkadaş önerdi bir deniyim dedim. Çıktım geldim buralara uzak diyarlardan.Online oyun olarak S4 league,COD,Age of , 4 Story, CS, Minecraft usta oynadıklarımdır.Sorularınızı rahat cevaplarm.Samsung telefonum android tabletim var bu konulardada yardımcı olurum.

16 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum bedenim liseli olabilir ama ruhum asla.Güncel konulları takip ederim yardımı severim

Son olarak önerileriniz varsa alıyım

Revengeful

Emekli Yönetici
Öneri olarak, sözlükle burayı karıştırma yeter ve üyelere oradaki hitap şekillerini kullanma(liseli vs)
Hoşgeldin.

ibrother

ibrother

Üye
Gel bizim dans grubuna
:dance:

savas_yal

savas_yal

Üye
Baştan sölüyorum özet geç diyenleri sevmem.

Sözlük ortamından geldim o yüzden alışmam zor olucaktır.Türkçe konuşmayanlardan nefret ederim.İnat ve İnci sözlükte yazarım ( kişiliğimi biraz çıkarabilrisiniz heralde ) . Teknoloji ve online oyun konularında iyi bilgilerim vardır.Bu siteyi bana bir arkadaş önerdi bir deniyim dedim. Çıktım geldim buralara uzak diyarlardan.Online oyun olarak S4 league,COD,Age of , 4 Story, CS, Minecraft usta oynadıklarımdır.Sorularınızı rahat cevaplarm.Samsung telefonum android tabletim var bu konulardada yardımcı olurum.

16 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum bedenim liseli olabilir ama ruhum asla.Güncel konulları takip ederim yardımı severim

Son olarak önerileriniz varsa alıyım

biri size burada yardıma ihtiyacı olan birilerimi var dedi :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
hoşgeldin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hoşgeldin :)

.Murat.

.Murat.

Üye
Hoşgeldin bir daha gelirken kibirli tavrını bırakıpda gelmeni tavsiye ederim
iyi forumlar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Türkçe konuşmayanlardan nefret ederim

nickinle fikrin uyumsuz olmuş galiba hoşgeldin aramıza

Astrosman

Astrosman

Üye
Hoşgeldiniz 8.nesil üye...

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
bsevinckan

bsevinckan

Üye
aramıza hoşgelsin.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
HOŞGELDiN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt