aslında çok zor değildi.. yetiştirsem 35 üstüne çıkardım..gecmis olsun hepimize mat cok zordu be

kimi arayıp sorduysam herkes sövüyor türkçeyedenemelerde ilk çıkan ben sınavı yetiştiremedim arkadaş türkçeler uzun ve zor zaten yetiştiremeyeceğimi anlayınca iyice panik yaptım hiç yetiştiremedim bi tane yetiştirdim diyenide duymadım lan 3 saat yapaydınız bari![]()
yok yaa 6 tane dilbilgisi vardı 34 tane paragraf....... lanet olası turkçeeeGeçmiş olsun hepinize...Bende yarın gazeteden alır çözerim.
Türkçe dil bilgisi ağırlıklımıydı yoksa anlam ağırlıklı mı? Birde şu heyecandan kalp krizi geçiren kıza çok üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin. Hep sistemin kurbanları. System Of A down artık.
![]()

bi türkçem iyiydi ondanda soğudumgirdiğim okulda çocuğun biri sınavda bayıldı. bazı türkce sorularından 5 yeni soru çıkarılabilirdi; bes soruya bedel yani.
30 türkçe
32,5 sosyal
15 matematik
1 fen
Yeter bana galiba bu netler türkçenin de standart sapması yüksek olursa yemede yanında yat![]()
Bu sınava adam akıllı hazırlanıp girseymisim 425-430 dan aşağı almazdim heralde
Neyse asıl bomba lys zaten.Suan bu yazıyı okuyorsanız 1-0 geridesiniz
Hadi rasgele 
30 türkçe
32,5 sosyal
15 matematik
1 fen
Yeter bana galiba bu netler türkçenin de standart sapması yüksek olursa yemede yanında yat![]()
hangisine değinilmemiştir, hangisi cikarilamaz vs vs vay arkadaş bu ne ya
Netten Soruları Bulup Kontrol Ettim Tek Kelimeyle Berbat![]()
Gidip Kafa Dağıtıyım
Bu Sene Tübitak Mı Hazırladı ???
Her Kim Hazırladıysa![]()