Sabahtan beridir Beni çıldırtan hata birde siz bakın .....

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Sabahtan beridir Beni çıldırtan hata birde siz bakın .....
Ben facebook tan çok video izleyen biriyim facebook paketi + 1gb paket var ama herzaman video açıyordu ama artık açmıyor aşağıdaki hatayı veriyor... Ama ne hikmetse youtubeden açıyor ... Sabahtan beridir çözüm bulamadım... Hard format bile attım...

An error occurred while processing your request.
Reference #50.b41ddc2.1333143767.b8e2494

serecans

serecans

Üye
face den indirip mi izliyordun

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
hayır dokunduğum anda açıp izliyodum...

serecans

serecans

Üye
kendi tarayıcısındanmı ??

mesutaslan874

Üye
biradeer bende de dünden beri bu hata var hattım türkcell aradım onlarda bizlik bişey yok diyorlar telefonda nokia başka arkadaşta video indiremiyor kendi hattını da takdı benim hattı da taktı sonuç aynı facebooktan olabilir yukarda verdiğin sayılar ve kodlar bile aynı #50.b41ddc2 ye kadar ondan sonra rakamlar değişiyor nokia n82 benim telefonun markası video indirme linki gelmesi lazım ama gelmiyor beyaz bi sayfada bu yazılar çıkıyor.sonuç bulursan bana özel mesaj atmanızı bekliyorum.

---------- Eklendi @ 07:05:51 ---------- Yazıldı @ 07:05:24 ----------

kendi tarayıcısından bide giriyorum yani çok saçma

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
kendi tarayıcısındanmı ??

telin kendi tarayıcısı...

---------- Eklendi @ 18:43:55 ---------- Yazıldı @ 18:42:50 ----------

biradeer bende de dünden beri bu hata var hattım türkcell aradım onlarda bizlik bişey yok diyorlar telefonda nokia başka arkadaşta video indiremiyor kendi hattını da takdı benim hattı da taktı sonuç aynı facebooktan olabilir yukarda verdiğin sayılar ve kodlar bile aynı #50.b41ddc2 ye kadar ondan sonra rakamlar değişiyor nokia n82 benim telefonun markası video indirme linki gelmesi lazım ama gelmiyor beyaz bi sayfada bu yazılar çıkıyor.sonuç bulursan bana özel mesaj atmanızı bekliyorum.

---------- Eklendi @ 07:05:51 ---------- Yazıldı @ 07:05:24 ----------

kendi tarayıcısından bide giriyorum yani çok saçma

bir sonuca varırsam size mesaj atarım...

mert41994

mert41994

Üye
Face dün sıkıntılıydi site kaynakli sorun olabilir

mesutaslan874

Üye
nerde bu maxicep in sahipleri yaa herkes giriyormu telden facebooka yoksa bizdemi sıkıntı var

ilker.sahan

Üye
Nokia E72 var bende ve aynı problem hemen hemen bütün kullanıcılarda var.2010 yılındada böyle bir problem oluşmuştu Facebook'ta.Sitenin kendi flash tabanıyla ilgili bir problem ve yaklaşık 1 haftadır düzeltmeye çalışıyorlar.Sıkıntı sadece sizde yok ve sizden kaynaklı bir sorun değil.Geçmesini beklemekten başka yapacak birşey yok.Opera,UC Browser vs.. hiçbir programdan Facebook'ta bulunan videoları izleyemezsiniz.

iyi forumlar.

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 var bende ve aynı problem hemen hemen bütün kullanıcılarda var.2010 yılındada böyle bir problem oluşmuştu Facebook'ta.Sitenin kendi flash tabanıyla ilgili bir problem ve yaklaşık 1 haftadır düzeltmeye çalışıyorlar.Sıkıntı sadece sizde yok ve sizden kaynaklı bir sorun değil.Geçmesini beklemekten başka yapacak birşey yok.Opera,UC Browser vs.. hiçbir programdan Facebook'ta bulunan videoları izleyemezsiniz.

iyi forumlar.

Aydınlattığın için saol....

mert4477

Üye
bende de var aynı skıntı galaxy ace kullanıyorum

ilker.sahan

Üye
Sorun hala devam ediyor beyler.Turkcell,vodafone,avea ve facebook yetkilileriylede görüştüm,turkcell'deki arkadaşlar,bu sorun sadece Nokia telefonlarda var diyorlar ama değişik markalardan telefonlardada aynı problem var.Facebook yetkilileri ise,bir önceki mesajımdada dediğim gibi,mobil flash güncellemesi var diyorlar ama 1 haftayı geçti bu güncelleme.Sıkıntılı bir şekilde bekliyoruz bizde ..

ilker.sahan

Üye
Sorun giderildi arkadaşlar.Facebook sitesinin kendi flash tabanlı kodlarında oluşan hata sebebi ile 1 haftayı geçkin güncelleme ve onarım çalışmaları tamamlanmıştır.Bazı eski videolar inmeyebilir veya açılmayabilir,onun genelinde sorun ortadan kalkmıştır,rahatça video indirebilirsiniz.İyi vakit geçirmeniz dileği ile. :)

Üst Alt