EFSANELER_34
Üye
s8500 samsung apps sorunu
m.facebook.com/home.php?refsrc=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fcheckpoint%2F&refid=0&_rdr#!/media/set/?set=a.169470306466686.42661.100002111545303&type=1&op=1&v&ref=bookmark&__user=100002111545303 . slm arkadaşlar sayenizde telefonumu orjinal 1.0.2 sürümu geri yükledim şükür ki hiç bir problem yoktu neyse ayarları vs vs yaptım cihaz üzerinden samsung apps ye girdim yeni güncelleme mevcut dedi doğal olarak bende güncelleme yi gerçekleştirdim fakat ne oldu ise güncelleme bittiginde apps ye cihaz girmiyor linke dokunduğumda önce siyah bir ekran oluyor hemen akabinde ana sayfaya dönüyor kısaca appse ye girmiyor telefon apps nin şekli de değişti ekran yakalamadan resmi çekip üstteki linkten buraya yükledim heral bi yardımcı olursanız sevinirim bu arada cihaz i kies e bağladım sorunsuz bir şekilde tanı di ve 1.2 ye yüksekttim fakat sorun yine duzelmedi hard reset atacam yada geri 1.0.2 ye geçiş yapıp yeniden yukleme yapayim dedim korkuyorum şimdi 1.5 ay içinde toplamda 6 kez yazilim attım mefta olacak zavallı telefonum

hımmm ee hangisi en son modifiye ettiğin fw bi link attır şurayada bi yükleyeyim hele
eh ne yapalım vatan millet sakarya deyip kurban edecem artık kendimi :d iyide ses hep giderse komple sil baştan uğraşmak da var yahu oofff oooffff deneme bir kii
AÇILMIYOR DİYE KESİNLİKLE RAKAMLARA DOKUNMAYIN YOKSA DECİBEL DEĞERİNİ TEK HANELİ RAKAM YAPARSINIZ ONDAN SONRA SES GİTTİ DEMEYİN sonra kabak bana patlamasın