s8500 samsung apps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
s8500 samsung apps sorunu
m.facebook.com/home.php?refsrc=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fcheckpoint%2F&refid=0&_rdr#!/media/set/?set=a.169470306466686.42661.100002111545303&type=1&op=1&v&ref=bookmark&__user=100002111545303 . slm arkadaşlar sayenizde telefonumu orjinal 1.0.2 sürümu geri yükledim şükür ki hiç bir problem yoktu neyse ayarları vs vs yaptım cihaz üzerinden samsung apps ye girdim yeni güncelleme mevcut dedi doğal olarak bende güncelleme yi gerçekleştirdim fakat ne oldu ise güncelleme bittiginde apps ye cihaz girmiyor linke dokunduğumda önce siyah bir ekran oluyor hemen akabinde ana sayfaya dönüyor kısaca appse ye girmiyor telefon apps nin şekli de değişti ekran yakalamadan resmi çekip üstteki linkten buraya yükledim heral bi yardımcı olursanız sevinirim bu arada cihaz i kies e bağladım sorunsuz bir şekilde tanı di ve 1.2 ye yüksekttim fakat sorun yine duzelmedi hard reset atacam yada geri 1.0.2 ye geçiş yapıp yeniden yukleme yapayim dedim korkuyorum şimdi 1.5 ay içinde toplamda 6 kez yazilim attım mefta olacak zavallı telefonum

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
m.facebook.com/home.php?refsrc=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fcheckpoint%2F&refid=0&_rdr#!/media/set/?set=a.169470306466686.42661.100002111545303&type=1&op=1&v&ref=bookmark&__user=100002111545303 . slm arkadaşlar sayenizde telefonumu orjinal 1.0.2 sürümu geri yükledim şükür ki hiç bir problem yoktu neyse ayarları vs vs yaptım cihaz üzerinden samsung apps ye girdim yeni güncelleme mevcut dedi doğal olarak bende güncelleme yi gerçekleştirdim fakat ne oldu ise güncelleme bittiginde apps ye cihaz girmiyor linke dokunduğumda önce siyah bir ekran oluyor hemen akabinde ana sayfaya dönüyor kısaca appse ye girmiyor telefon apps nin şekli de değişti ekran yakalamadan resmi çekip üstteki linkten buraya yükledim heral bi yardımcı olursanız sevinirim bu arada cihaz i kies e bağladım sorunsuz bir şekilde tanı di ve 1.2 ye yüksekttim fakat sorun yine duzelmedi hard reset atacam yada geri 1.0.2 ye geçiş yapıp yeniden yukleme yapayim dedim korkuyorum şimdi 1.5 ay içinde toplamda 6 kez yazilim attım mefta olacak zavallı telefonum

yalnız ben 3 günde 6 yazılım atıyorum :)

feyzammm

feyzammm

Üye
ben bir günde altı yazılım attım ikisinde elektrikler gitti tinede bataryayı çıkar aç devam hiçbirşekilde sorun yaşamadım:aha:

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
eee şimdi ne yapmam lazım siz onu deyin hele :d bu arada bir yazı okudum sürekli yuklemeler cihazı rahmetli ediyormuş :d hele şu apps sorununu çözerim onu deyin bana bre :d

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
bu arada size de maşallah yani sizin bu hıza benim gibi ihtiyarın yetişmesi mümkün değil ALLAH nazardan neyin saklasın ha gayret günde 10 yazılım a çıkarabiliyormusunuz :d

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
sen su benim fw lerden birini yukle korkma bisey olmaz

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
yani 2.0 mı yapayim e peki sonra geri orjinale mi çevireyim yoksa 2.0 da mi kalsın e öyle ise telefonu çok kastı öyle olmasa orjine çevirmezdim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yeni cıkan ve modifiye ettiğimiz sürümlerde kasma yok

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
:islik hımmm ee hangisi en son modifiye ettiğin fw bi link attır şurayada bi yükleyeyim hele

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
slm millet ben sorunu çözdüm he he he şimdi başka şey soracam şu senin müzik çaların kulaklık sesini yükseltme işi 1.2 de oluyormu ses biraz az geldi de

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
hadi yaf şimdi kurban benmi olacam:ah eh ne yapalım vatan millet sakarya deyip kurban edecem artık kendimi :d iyide ses hep giderse komple sil baştan uğraşmak da var yahu oofff oooffff deneme bir kii

---------- Eklendi @ 00:47:33 ---------- Yazıldı @ 00:00:23 ----------

ooooolllddduuuuuuuuu he he he yanlız o ayarlar genişleme de olmuyor benim favorim de oluyor favorim se ekolayzer ayarı rock efekt ayarı ise concert hall (konser salonu) zati XXLB2 de bile aynı olmuştu 1.2 ile arasındaki fark *#7092463*# burada birşey olmadı bende buradan *#197328640# devam ettim ve rakam değişikliğini görünüyor yazarken bile görebiliyorsun tek sorun o dikdörtgen yazma yerine 7-8 defe hızlı şekilde tıklamak lazım sonra cihazdaki ayarlı olan tuş takımı devreye giriyor veee deneyece olanlara benden 2 UYARI !!!
1. UYARI TUŞ TAKIMI ÇIKTIĞINDA MUTLAKA RAKAMLARA ÇEVİRİN AKSİ TAKDİRDE HARF YAZARSINIZ SONRA NE OLUR BİMEM VE 2. UYARI DİKDÖRTGEN YAZMA YERİNİ MUTLAKA TIKLAYIN (İLGİLİ SAYFADA ANLATILDIĞI GİBİ TEK FARK AÇILANA KADAR 7-8 DEFA HIZLI ŞEKİLDE TIKLAYIN) :megafon:AÇILMIYOR DİYE KESİNLİKLE RAKAMLARA DOKUNMAYIN YOKSA DECİBEL DEĞERİNİ TEK HANELİ RAKAM YAPARSINIZ ONDAN SONRA SES GİTTİ DEMEYİN sonra kabak bana patlamasın :islik bu arada ben dcibeli 90 yaptım sesi eccük bozdu pek tavsiye etmem en fazla 75 veya 80 yapın

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
vayyy tesekkurler oldu demek :)

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ne demek ama verdiğim uyarıları dikkate almak gerek

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
ilğili konuyada yazsan bu dediklerini süper olur buradan kopyala oraya at buraya kısa bi teşekkür yaz daha düzenli olur

EFSANELER_34

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız ve desteğiniz için kos kocaman bi teşekkür :)

---------- Eklendi @ 13:42:57 ---------- Yazıldı @ 12:42:07 ----------

lgili konuya da yazdım bi kontrol edin noksan veya yanlış bir şey varsa düzelteyim:oke:

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar yardımlarınız ve desteğiniz için kos kocaman bi teşekkür :)

---------- Eklendi @ 13:42:57 ---------- Yazıldı @ 12:42:07 ----------

lgili konuya da yazdım bi kontrol edin noksan veya yanlış bir şey varsa düzelteyim:oke:

teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt