[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_akhan

Üye
qt uygulamalar yüklenmiyor

ef22batu

Üye
masterthone nin konu linkinı atar mısın bulamadım :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Ben nasıl yapılcağını anlatım konuda şimdi. bakıp yapabilirsin dostum

kaanblood

Üye
kardeşim gecenin bu saatinde yaptım ve resmen hayran kaldım.Allah senden razı olsun tam istediğim türden :):tşk:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim gecenin bu saatinde yaptım ve resmen hayran kaldım.Allah senden razı olsun tam istediğim türden :):tşk:
Allah sizdende razı olsun. Pazar Günü YGS sınavım var bir dua etseniz yeter :):)

kaanblood

Üye
Allah sizdende razı olsun. Pazar Günü YGS sınavım var bir dua etseniz yeter :):)

Aynı şekilde benim içinde :)

---------- Eklendi @ 17:11:51 ---------- Yazıldı @ 16:55:28 ----------

CFW attıktan sonra telefonun yazılım güncellemelerini veya Güncellemeleri kontrol et falan onları yüklemelimiyim?Yüklersen bi sorun olur mu?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımını güncelleme cfw kullanmaya devam ediceksen.

kaanblood

Üye
Telefonun yazılım güncellemelerinde Telefon Yazılımı(Önemli) bir güncelleme var onu başlat dediğimde şöyle bi uyarı veriyor.
Telefonunuzu PC ile güncelleştirmek için, adresine gidin Telefon yazılımı en son sürümüne güncelleştirildiği zaman telefonunuzdan tam yararlanabilirsiniz.

diyor. ben şimdi o dediği siteye gidip yapmalımıyım?

---------- Eklendi @ 17:26:59 ---------- Yazıldı @ 17:26:32 ----------

Telefonun yazılım güncellemelerinde Telefon Yazılımı(Önemli) bir güncelleme var onu başlat dediğimde şöyle bi uyarı veriyor.
Telefonunuzu PC ile güncelleştirmek için, adresine gidin Telefon yazılımı en son sürümüne güncelleştirildiği zaman telefonunuzdan tam yararlanabilirsiniz.

diyor. ben şimdi o dediği siteye gidip yapmalımıyım?

ef22batu

Üye
[/URL][/IMG]böyle bir hata alıyorum nedeni nedir ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Shorty Meeks

ef22batu

Üye
deneyiyim ozaman

---------- Eklendi @ 23:08:00 ---------- Yazıldı @ 22:09:43 ----------

hocam diğer hatayı halletim fakat şimdide böyle bir hata veriyor bunu bilirisn diye düşünüyorum neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
deneyiyim ozaman

---------- Eklendi @ 23:08:00 ---------- Yazıldı @ 22:09:43 ----------

hocam diğer hatayı halletim fakat şimdide böyle bir hata veriyor bunu bilirisn diye düşünüyorum neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified
Bilgisayarında phoenix ovi suite felan ne var ne yok sil. sonra hepsini tekrar yükle. anlatımdakileri eksiksiz uygula olucaktır

führerr

führerr

Üye
LeoFrankLy ve YGS'ye girecek diğer arkadaşlarıma başarılar dilerim inşallah hak ettikleri puanları alıp istedikleri yerleri kazanırlar:)

ssy28

Üye
yükleyen varmı sorunsuz mu ?
ayrıca teşekkürler..

thebencas

Üye
yükledikten sonra sanki telefonuma format atmış gibi oluyorm. 'nand status reported bad blocks' yazıyor. devam ettikten sonra succeeded yazısı da geliyor ? sorun ne olabilir ?

major38

major38

Üye
teşekkürler

ozgurkys

Üye
arkadaşlar bende bu cfw yi yapmak istiyorum ancak yeniden orjinal yazılımına nasıl döndürebiliriz. şimdiden teşekkürler.