[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Bu sürümde koruma var demi kardeşim ondan böle nalet bişi ya hakkaden.Bunların ötesine geçemeyeceksek bu telefon haberleşmek için flen kullanılır ozman.Polarbit desteklemez c6 portlanmaz saden yapcak bişi kalmadi bunların dısında.Ayrica senden bir istedgim var bu cfw gercekten güzel ama kiliç aç logosunu deyiştirmezmisin şöyle sürüklemeli feln ?
bir sonraki cfwde yaparımda. millet zaten c5 kilidine bayılıyor sen onu değiştir diyosun :)

avsargok

Üye
arkadaslar nasıl yuklendıgını anlat bızde yukleyelım

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bununla ilgili çok konu var. biraz bak bulamazsan özelden mesaj at

Krofessional

hangi siteden buldun

bthn1

Üye
nasl yuklcez fpsx kırmızı hatalı görünüyor.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirilmiştir!!!

roctoroy11

Üye
şuan teld3n giriyorum çok güzel e benziyor ellerine saglık. Kısmet ederse yarın yüklicem. nasıl yüklendigini anlatıp 1-2 resimde koysaydın iyi olurdu. Birde yükleyip kuran var mı şuana denk.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
şuan teld3n giriyorum çok güzel e benziyor ellerine saglık. Kısmet ederse yarın yüklicem. nasıl yüklendigini anlatıp 1-2 resimde koysaydın iyi olurdu. Birde yükleyip kuran var mı şuana denk.
Teşekkürler. Sen bıraz araştır forumu bulursun anlatım açıklaycı olark. En olmadı özelden mesaj at bana hallederiz. Zor bişey değil

• Beğen
Tepkiler: roctoroy11

roctoroy11

Üye
Yükledim güzel olmuş eksigini göremedim suana kadar bakmaya devam ediyorum emegine saglık

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler

ef22batu

Üye
hocam ben yükleyemedim en son INI SEÇ DEDİKTEN SONRA TELEFONU SEÇİYOR RM-697 DİYE FLASH DOSYALARI:YOK DİYOR HER BİRİNE VE YUKARDAKİ LAMBA GİBİ ŞEYLER YANMIYOR 10 KEZ DENEDİM OLMADI YARDIM EDİN LÜTFEN

ef22batu

Üye
Arkadaşlar ben yükleyemedim yardımcı olabilecek varmı ya?

artos1

Üye
Arkadaş emeğine tşk umarım kilidi sürüklemeli değildir forumda başka bir cfw sürüklemeli yükledim pek randımanlı değil en iyisi orginal kilididir.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
orjinal kilit dostum. Nawifirmden telefonunuza uygun dosyaları seçin indirin phoenix product a atın once Rm-697 klasöründe. Ardından options diyip orjinal core we rofs 2 yi silip bunları ekleyin. Bu kadar basit

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
jaf la değil phoeinix ile. masterthone nin candy türkçe cfw adlı paylaştığı cfw de anlatım var dostum

führerr

führerr

Üye
LeoFrankly sana özel mesaj attım dostum yapamadım.Yardım edersen çok mutlu olurum

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
+ birde Video ekleseydin güzel olacakmış :) azıcık resim var Yinede eline sağlık :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Resimler doyurmuyor sıra videolarda :D