Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]
Sponsorlu Bağlantılar
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
dosyaların orjinali ile direk flaslhlıcaksın bu kadar
ozgurkys
Üye
produtu değiştir diye hata veriyor neden acaba herşeyi sildim yine yükledim hata değişmedi
Shorty Meeks
Üye
LeoFrankLy
Üye
Konu Sahibi
herhalde yükledin artık
neşter1461
Üye
Yükledim genel olarak iyi olmuş.
neşter1461
Üye
telefon kendine gün içinde en az 20 kere resetliyo pin kodunu istemeden kendiliğinden yine açılıyor.Bazen biri arayınca telefon kapanıyor neden meşgule attın diye karşıdan tepki de alıyorum.Varmı bu soruna bir çözüm.
Aydins61
Üye
ya iyi güzel anlatmıssın da bu pheonix i açıp open product a tıkladıgımızda rm-697 yok gözükmüyor ne yapmak gerek ? dediğin gibi klasör açıp c de producta attım ama rm-697 yok başka bi sürü var .s
ya iyi güzel anlatmıssın da bu pheonix i açıp open product a tıkladıgımızda rm-697 yok gözükmüyor ne yapmak gerek ? dediğin gibi klasör açıp c de producta attım ama rm-697 yok başka bi sürü var .s
o temaya nasıl geri dönerim temalar arasında o tema yoktu.
hazıfa kartına yüklediğim temaları kaldıramıyorum cfw attıktan sonra görünmüyorlar uyg. yöneticisinde.
temaları silmenin başka yolu varmı.
birşey daha sorayım bazen menüden uygulamalara giriyorum uygulamar klasörü acılmıyor içi boş görünüyor
LeaD3R
Üye
o beyaz tema için hafıza kartında olan bi tema seçin sonra hafıza kartını çıkarıp takın