[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
dosyaların orjinali ile direk flaslhlıcaksın bu kadar

ozgurkys

Üye
produtu değiştir diye hata veriyor neden acaba herşeyi sildim yine yükledim hata değişmedi

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
herhalde yükledin artık :)

neşter1461

neşter1461

Üye
Yükledim genel olarak iyi olmuş.

neşter1461

neşter1461

Üye
telefon kendine gün içinde en az 20 kere resetliyo pin kodunu istemeden kendiliğinden yine açılıyor.Bazen biri arayınca telefon kapanıyor neden meşgule attın diye karşıdan tepki de alıyorum.Varmı bu soruna bir çözüm.

Aydins61

Üye
ya iyi güzel anlatmıssın da bu pheonix i açıp open product a tıkladıgımızda rm-697 yok gözükmüyor ne yapmak gerek ? dediğin gibi klasör açıp c de producta attım ama rm-697 yok başka bi sürü var .s

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ya iyi güzel anlatmıssın da bu pheonix i açıp open product a tıkladıgımızda rm-697 yok gözükmüyor ne yapmak gerek ? dediğin gibi klasör açıp c de producta attım ama rm-697 yok başka bi sürü var .s
Kaydırma çubuğunu kullanıp aşağılara doğru inip kendin bulup seçiceksin rm-697 yi kardeşim.

cem720

cem720

Üye

phoenix 2011 sürümü değilse görmez. Şimdi kullandğını phoenixi tamamen kdlır bilgisayardan 2011 olanını yükle.

neşter1461

neşter1461

Üye
gereksiz bir çok program var içinde.onların kaldırıldığı daha ğüzel bir modifiye bekliyoruz senden.eline yüreğine sağlık.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz bir çok program var içinde.onların kaldırıldığı daha ğüzel bir modifiye bekliyoruz senden.eline yüreğine sağlık.

Şuan imkanım yok buna lys snawmdn dolayı. İnş btnce 10 numara bir cfw ayarlcm isteklre göre

yozgatpc

yozgatpc

Üye
iyide orjinaline dönmek istesek nasıl olacak ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
orjinal dosyaları dğştrmdn drek flashlcksn

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
teşükkür ederim güzel olmuş indirdim yükledim telefona.
telefon ilk acıldığındaki beyazlı tema gitti o temayı bulamıyorum.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
default tema o temalara girdiğin gibi kaybolur. rica ederim :)
o temaya nasıl geri dönerim temalar arasında o tema yoktu.
hazıfa kartına yüklediğim temaları kaldıramıyorum cfw attıktan sonra görünmüyorlar uyg. yöneticisinde.
temaları silmenin başka yolu varmı.

birşey daha sorayım bazen menüden uygulamalara giriyorum uygulamar klasörü acılmıyor içi boş görünüyor

LeaD3R

LeaD3R

Üye
o beyaz tema için hafıza kartında olan bi tema seçin sonra hafıza kartını çıkarıp takın :oke: