Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
bende alısmadım bu belle ye ya

andreoni

Üye
Ben alıştım hatta hiç bişey olmasa yinede bakıyorum. Bağımlılık mı yaptı ne :))

maximum42

Üye
ben belle güncellemesi yapmadım daha. nokia shopta yaptırmayı düşünüyorum ama uzun sürüyor mu ne kadar sürede güncelliyorlar? bilgisi olan var mı?

----------Eklendi @ 20:49:09 ---------- Yazıldı @ 20:46:40 ----------

nokia shopta güncelleme ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben belle güncellemesi yapmadım daha. nokia shopta yaptırmayı düşünüyorum ama uzun sürüyor mu ne kadar sürede güncelliyorlar? bilgisi olan var mı?

yarım saat

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
bunun 2.up si n zaman çıkar acep bilgisi oln varmıı

uğur çotuk

Üye
E 63 için güncelleme yokmu. bu konularda E63 üvey evlat muamelesi görüyor. bilgisi olan varmı.

apakalin

Üye
Bugün cihazımı servise verdim.Virüs var dediler temizlediler sagolsunlar.Lakin belleden memnun olmadıgımı anna ya döndürebilirlermi diye sordum malesef dediler.Gerçektende belleden dönüş yokmu ??

cardanadam

cardanadam

Üye
Bugün cihazımı servise verdim.Virüs var dediler temizlediler sagolsunlar.Lakin belleden memnun olmadıgımı anna ya döndürebilirlermi diye sordum malesef dediler.Gerçektende belleden dönüş yokmu ??

kim demiş onlar yok biliyor ama bu işin üstadları burada anna değil pr1.0 a bile geri çeviriyor

----------Eklendi @ 01:26:55 ---------- Yazıldı @ 01:25:48 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

anlay

Üye

Ben yeni yaptırdım (ben telefonum sabah kalktığımda açılmadığı için götürdüm aslında ) 20-30 dakikada veriyorlar.Birde bence video ,müzik v.s orada deneyip hata görürsen onlara söyleyebilir sorabilirsin.
ben yüklettim eve geldim baktım video larda (kendi çektiğimdede ,yüklediğimdede) ekrana dokunup ses açılmıyor.codec hatası da veriyor.bunlar ilk aklıma gelenler.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
15 dk önce Belle ye güncelledim.Değişen çok şey oldu.Alışınca yorum yapmak daha iyi olacak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlı olsun

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hangisinde sarj daha çok gidiyor ? Annada mı Bellede mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bellede

zkzkzk

Üye
bence anna'da. zaten forumları incele belle de herkesin bir şarj sorunu var.

metinakrep

Üye
c7 aldık ikinci el genpa faturası var içinde anna 25-07yüklü belle yüklemek istedik ancak nokia suite görmüyor hiçbir güncelleme yapılmıyor ne yapabiliriz acaba

ANIL

ANIL

Admin
navifirm programından belle dosyalarını indirip phoenix programı ile flash atarak yazılımı yükleyebilirsiniz. forumda anlatımlar mevcut..

metinakrep

Üye
teşekkürler deneyeceğim

metinakrep

Üye
NAVİDEN C7 RM675 OLAN 111-30-609 indirmek istedim ama Product kodu bulamadım telefondaki ile aynısı 059B899 ürün kodu ama navide böyle birşey bulamadım farklı kod olanı atsam bir sakıncası olurmu ne yapmam gerekli şu anda euro2 turkey frost metal 59B5G8 olanı indirdim ama yüklemedim ne yapmam gerekli sorun olurmu

Üst Alt