Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

LtB35

Üye
özellikle telefonda bulunması gereken programlar olarak ne tavsiye edersin,bir de dün ofw yi yüklemeden önce farmfrenzy2 yi tel de oynarken yeni ofw den sonra desteklemedi neden acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kendim fazla program kullanmıyorum. Kişisel ihtiyaçlara göre değişir. Mesela benim en çok kullandığım 4 program vardır:

- Rompatcher
- Ramblow
- Xplore
- Screensnap.

Farmfrenzy'i bilmiyorum :(

LtB35

Üye
Eğer program kurulurken seçim şansı tanırsa, yani ayarlanmışsa, programın kurulacağı sürücüyü hafıza kartı olarak seçiyorsun. Eğer ayarlanmamışsa direkt telefon hafızasına kurulur. Bu tür programların hafıza kartına kurulan versiyonlarını bulman gerekiyor.

Eğer telefon hafızasına kurduğın programları hafıza kartına taşımak istiyorsan, sadece programları tekrar kurmak, kurarken hafıza kartını seçmek. Telefon hafızasında aynı dosyalar hafıza kartına taşınır.

bu özelliği bu ofw ye ekleme şansınız var mı acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O kurulan programın kendi özelliği. CFW'nin değil. Zaten program konusunu bu konu altında konuşmak yanlış oluyor, yeri burası değil. Ama madem sorunun var yardım ediyorum ;)

fLuke!

fLuke!

Üye
Binh24 C6v42'yi çok iyi yapmış.Sana da çok teşekkürler Rambo türkçeye çevirdiğin ve sorunsuz şekilde bize sunduğun için.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Her telefonun ayrı ayrı orijinal Core + Rofs2 dosyalarını Türkçeleştirmede kullandım. Türkçeleştirmek çok vaktimi aldı. Ama değdi yani. Ayrıca Binh24, portu kendi kronik sorunlarından kurtarmaya devam etmiş. C6v10'dan bu yana düzeltilen kronik hatalar:

- Tema efektlerinin kaybolması,
- "Kamera: kullanılıyor" hatası,
- "Kamera: Bir hata oluştu. Tel. yeniden başlatın" hatası,
- Kinetik kaydırma kasmaları,
- Düşük RAM oranı,
- Qt ve diğer yazılımsal sorunlar.

Düzeltilemeyenler:

- Tuş kilidi mandalı basılı tutulduğunda, tuş ve ekran kiliteniyor, hemen ardından tekrar açılıyor,
- QWERTY klavyede silme ve yön tuşlarını basılı tuttuğumuzda devam etmiyor.

Bu iki sorun N97 portunda da var. Düzeltilememesinin en büyük sebebi donanım galiba. Tuş kilidi mandalı sorunu için; N97 ve C6'da da kayar kapak var. Bizim telefonlarda yok. Tuşları kilitleyince, telefon kapakların açık olduğunu sanıp tuşları tekrar açıyor.
Klavye sorunu için; N97 ve C6'da sanal klavye yok. Sonradan eklenen bir özellik olduğundan böyle bir hatası var.

openstar

openstar

Üye
Kendim fazla program kullanmıyorum. Kişisel ihtiyaçlara göre değişir. Mesela benim en çok kullandığım 4 program vardır:

- Rompatcher
- Ramblow
- Xplore
- Screensnap.

Farmfrenzy'i bilmiyorum :(

Farmfrenzy güzel bir oyun.. :oke:

---------- Eklendi @ 17:00:59 ---------- Yazıldı @ 16:58:30 ----------

Her telefonun ayrı ayrı orijinal Core + Rofs2 dosyalarını Türkçeleştirmede kullandım. Türkçeleştirmek çok vaktimi aldı. Ama değdi yani. Ayrıca Binh24, portu kendi kronik sorunlarından kurtarmaya devam etmiş. C6v10'dan bu yana düzeltilen kronik hatalar:

- Tema efektlerinin kaybolması,
- "Kamera: kullanılıyor" hatası,
- "Kamera: Bir hata oluştu. Tel. yeniden başlatın" hatası,
- Kinetik kaydırma kasmaları,
- Düşük RAM oranı,
- Qt ve diğer yazılımsal sorunlar.

Düzeltilemeyenler:

- Tuş kilidi mandalı basılı tutulduğunda, tuş ve ekran kiliteniyor, hemen ardından tekrar açılıyor,
- QWERTY klavyede silme ve yön tuşlarını basılı tuttuğumuzda devam etmiyor.

Bu iki sorun N97 portunda da var. Düzeltilememesinin en büyük sebebi donanım galiba. Tuş kilidi mandalı sorunu için; N97 ve C6'da da kayar kapak var. Bizim telefonlarda yok. Tuşları kilitleyince, telefon kapakların açık olduğunu sanıp tuşları tekrar açıyor.
Klavye sorunu için; N97 ve C6'da sanal klavye yok. Sonradan eklenen bir özellik olduğundan böyle bir hatası var.

qt sorunu üzerine ben çok çalıştım. Bu konuyu her yazılımımda çözmüştüm.
Bu portta bunun için ne yaptın merak ettim.
zira qt için her sürümde geçerli bir çözümüm var.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugünlerde telefondan hiç oyun oynamıyorum. Fırsat bulamıyorum ki :)

---------- Eklendi @ 16:11:01 ---------- Yazıldı @ 16:08:30 ----------

Qt için özel oluşturulmuş Installserver yaması kullandım. Bir üye hazırlamıştı ama adını hatırlamıyorum. Bu yamanın diğer Installserver'lardan farkı; özellikle Qt bileşeninin kurulmasını engelleyen dosyaların varlığını görmesini engelliyor (biraz karışık oldu:)). Qt kurulurken hata versede devam ettirilebiliyor ve kurulum başarılı oluyor.

Mağazadan bile herhangi bir uygulama rahatlıkla yüklenebiliyor. Qt dahil.

openstar

openstar

Üye
Bugünlerde telefondan hiç oyun oynamıyorum. Fırsat bulamıyorum ki :)

---------- Eklendi @ 16:11:01 ---------- Yazıldı @ 16:08:30 ----------

Qt için özel oluşturulmuş Installserver yaması kullandım. Bir üye hazırlamıştı ama adını hatırlamıyorum. Bu yamanın diğer Installserver'lardan farkı; özellikle Qt bileşeninin kurulmasını engelleyen dosyaların varlığını görmesini engelliyor (biraz karışık oldu:)). Qt kurulurken hata versede devam ettirilebiliyor ve kurulum başarılı oluyor.

Mağazadan bile herhangi bir uygulama rahatlıkla yüklenebiliyor. Qt dahil.

benim kullandığım yöntemide paylaşırım bir ara seninle.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güzel olur openstar ağabey :)

openstar

openstar

Üye
Güzel olur openstar ağabey :)

bazı dosyaları değiştirmiştim ben sys/bin içindeki..
onlar sayesinde sorun çıkmadan qt yükleniyordu.
sanırım son sürümde de instalserver ile işe yarayacaktır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yağ üzerine bal sürmek gibi yani. Anladım :)

LNCSTR

LNCSTR

Üye
Teşekkürler

bygokhan1

bygokhan1

Üye
Arkadaşlar N97 C6 Portunu indiremiyorum bi sorun var mediafirede downloada tıklıyorum bekliyor bekliyor indirme başlamıyo bi daha upload edemezmisiniz ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Başka bir web tarayıcıdan indir. En iyisi mediafire.

bygokhan1

bygokhan1

Üye
Denedim sadece bu link inmiyor diğer mediafire linkleri iniyor bunda bi sorun var sizde iniyormu deneyin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bygokhan1

bygokhan1

Üye
Teşekkür Ederim. Sen de olmasan ne yapcaz bu forumda bilmiyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim. Sizler sayesinde ben paylaşıyorum ;)

kendir

kendir

Üye
n97 fm verici çalışıyormu

Üst Alt