Eğer program kurulurken seçim şansı tanırsa, yani ayarlanmışsa, programın kurulacağı sürücüyü hafıza kartı olarak seçiyorsun. Eğer ayarlanmamışsa direkt telefon hafızasına kurulur. Bu tür programların hafıza kartına kurulan versiyonlarını bulman gerekiyor.
Eğer telefon hafızasına kurduğın programları hafıza kartına taşımak istiyorsan, sadece programları tekrar kurmak, kurarken hafıza kartını seçmek. Telefon hafızasında aynı dosyalar hafıza kartına taşınır.
Kendim fazla program kullanmıyorum. Kişisel ihtiyaçlara göre değişir. Mesela benim en çok kullandığım 4 program vardır:
- Rompatcher
- Ramblow
- Xplore
- Screensnap.
Farmfrenzy'i bilmiyorum![]()

Her telefonun ayrı ayrı orijinal Core + Rofs2 dosyalarını Türkçeleştirmede kullandım. Türkçeleştirmek çok vaktimi aldı. Ama değdi yani. Ayrıca Binh24, portu kendi kronik sorunlarından kurtarmaya devam etmiş. C6v10'dan bu yana düzeltilen kronik hatalar:
- Tema efektlerinin kaybolması,
- "Kamera: kullanılıyor" hatası,
- "Kamera: Bir hata oluştu. Tel. yeniden başlatın" hatası,
- Kinetik kaydırma kasmaları,
- Düşük RAM oranı,
- Qt ve diğer yazılımsal sorunlar.
Düzeltilemeyenler:
- Tuş kilidi mandalı basılı tutulduğunda, tuş ve ekran kiliteniyor, hemen ardından tekrar açılıyor,
- QWERTY klavyede silme ve yön tuşlarını basılı tuttuğumuzda devam etmiyor.
Bu iki sorun N97 portunda da var. Düzeltilememesinin en büyük sebebi donanım galiba. Tuş kilidi mandalı sorunu için; N97 ve C6'da da kayar kapak var. Bizim telefonlarda yok. Tuşları kilitleyince, telefon kapakların açık olduğunu sanıp tuşları tekrar açıyor.
Klavye sorunu için; N97 ve C6'da sanal klavye yok. Sonradan eklenen bir özellik olduğundan böyle bir hatası var.

). Qt kurulurken hata versede devam ettirilebiliyor ve kurulum başarılı oluyor.Bugünlerde telefondan hiç oyun oynamıyorum. Fırsat bulamıyorum ki
---------- Eklendi @ 16:11:01 ---------- Yazıldı @ 16:08:30 ----------
Qt için özel oluşturulmuş Installserver yaması kullandım. Bir üye hazırlamıştı ama adını hatırlamıyorum. Bu yamanın diğer Installserver'lardan farkı; özellikle Qt bileşeninin kurulmasını engelleyen dosyaların varlığını görmesini engelliyor (biraz karışık oldu). Qt kurulurken hata versede devam ettirilebiliyor ve kurulum başarılı oluyor.
Mağazadan bile herhangi bir uygulama rahatlıkla yüklenebiliyor. Qt dahil.
Güzel olur openstar ağabey![]()
Denedim sadece bu link inmiyor diğer mediafire linkleri iniyor bunda bi sorun var sizde iniyormu deneyin