Yardim Edin Arkadaslar .. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yardim Edin Arkadaslar .. :(
Nisanlim Sayilacak Kiz .. Bu Siralar Cok Ustune Gidince Ve Aile Baskisi Olunca Olmuyor Deyip Ayrilik Sinyali Verdi ..

Seni Cok Ozlicem Kendine Iyi Bak Hep Seveceqim Unutmam Falan Filann .. Ne Yapmaliyim Arkadaslar .?

Gec Olmadann .? 5 Senelik Sevdiqimmm ..
:agla2::agla2:

minoo

minoo

Üye
Nasıl yani aile baskısı? E nişanlınsa zaten aileler bilmiyor mudur? :hmmm
Biraz daha açarsan sağlıklı fikirler çıkabilir. Ama şu halde anlamadım ben olayı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim ciddi bir mesele seninkisi birinin 5 senelik bir maziyi 5 dakikada bitirebilmesine anlam vermek çok güç.

TheComet

TheComet

Üye
:hmmm detay lazım.

Astrosman

Astrosman

Üye
Kardeşim ciddi bir mesele seninkisi birinin 5 senelik bir maziyi 5 dakikada bitirebilmesine anlam vermek çok güç.

katılıyorum gökçennn abime....

---------- Eklendi @ 05:07:29 ---------- Yazıldı @ 05:07:08 ----------

Nasıl yani aile baskısı? E nişanlınsa zaten aileler bilmiyor mudur? :hmmm
Biraz daha açarsan sağlıklı fikirler çıkabilir. Ama şu halde anlamadım ben olayı.

+1.

---------- Eklendi @ 05:07:53 ---------- Yazıldı @ 05:07:29 ----------

:hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Aile Baskisi : Evim Yok, Arabam Yok, Daha 3 Sene Okulum Varr ..

Tartisma : Hata Yapmasin Diye Sevdiqim Insani Surekli Yonlendirmem ( Bunu Boyle Yapma Soyle Yap Falan Filan )

Ailesi Bana Demiyor Istemiyoruz Beni Seviyorlarr .. Ama Dediqim Gibi Isim Gucum Yokk .. Oqrenciyimm .. Napcammm :agla2::agla2:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Beni yanlış anlama ama 5 senelik sevdiğim diyorsun, nişanlıyız diyorsun Eğer senin sevdiğin kadar o da seni seviyorsa ne iş, ne ev, ne aile, ne araba problem olur.
Sana yukarıda söylediğin cümleleri kullanıyorsa bunun bir kaç sebebi olabilir

Ama benim anlamadığım daha 3 sene okul var diyorsun Nişan yapmışsın asıl hata burda. Hadi okul bitene kadar aile bekledi diyelim, okul bittikten sonra iş hazır mı
Asıl sıkıntı o zaman başlayacak.

Sen yinede pes etme Sana tavsiyem oturup herşeyi açık açık konuş, karşı tarafın ne düşündüğünü öğren, Bol bol dua et! Allah tan hayırlı olanı iste.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hatayı okulun varken nişanlı olduguna pek ınanmıyorum da yaşın kaç başın kaç oyun sanıyorsunuz galiba evlilık işini önce bir okulunu bitir ne acelenız var bilmemki

Astrosman

Astrosman

Üye
Aile Baskisi : Evim Yok, Arabam Yok, Daha 3 Sene Okulum Varr ..

Tartisma : Hata Yapmasin Diye Sevdiqim Insani Surekli Yonlendirmem ( Bunu Boyle Yapma Soyle Yap Falan Filan )

Ailesi Bana Demiyor Istemiyoruz Beni Seviyorlarr .. Ama Dediqim Gibi Isim Gucum Yokk .. Oqrenciyimm .. Napcammm :agla2::agla2:

hangi bölüm de okuyorsunuz?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yazilim Muhendisliqi ..

Haklisiniz Arkadaslarr .. Asil Hatam Okul Okuyorken Isi Ciddiye Bindirmem .. Buyuk Bir Hata Bu ..

Ama Ailesi Oqrendi Dediqim Gibi Bu Yuzden Nisan Olmadan Kizi Benden Soqutmaya Calisiyorlarrr ..

Ama Sevdiqim Kiz Ne Para Ne Araba Nede Ev Istiyorr .. O Beni Cok Seviyorr .. Biliyorum Bunu Ben ..

Ama Su Siralar Kalbini Cok Kirdim Sert Sozler Sarfettim Onun Icin .. Kalbini Kirdimm ..

Bu Yuzden Aramiz Soquk .. Ayrildik Sayilirr :(

Astrosman

Astrosman

Üye
Yazilim Muhendisliqi ..

Haklisiniz Arkadaslarr .. Asil Hatam Okul Okuyorken Isi Ciddiye Bindirmem .. Buyuk Bir Hata Bu ..

Ama Ailesi Oqrendi Dediqim Gibi Bu Yuzden Nisan Olmadan Kizi Benden Soqutmaya Calisiyorlarrr ..

Ama Sevdiqim Kiz Ne Para Ne Araba Nede Ev Istiyorr .. O Beni Cok Seviyorr .. Biliyorum Bunu Ben ..

Ama Su Siralar Kalbini Cok Kirdim Sert Sozler Sarfettim Onun Icin .. Kalbini Kirdimm ..

Bu Yuzden Aramiz Soquk .. Ayrildik Sayilirr :(

ALLAH yardımcın olsun hocam...

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt