E71 telefonum var. Oyunlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O-Xan

O-Xan

Üye
Meğer benim E63'ün ne RM'i varmış, 437 :)

Dediğim gibi versiyonunu güncellemen telefonu performans bakımından hızlandırabilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bi arkadaşm nokia c5-03 kullanıyo *#0000# yapıp versiyon güncelleyebiliyormuş ama Nokia E71'i sadece pc bağlantısı ile güncelleyebiliyorz yaa pc olmadan güncelleme yolunu aradım ama malesef yok :(

O-Xan

O-Xan

Üye
Telefon'dan güncelleme olacağını sanmıyorum. Arkadaşının yaptığı sadece yeni güncellenen ve eklenen uygulamalardır. Versiyon güncellemede telefon formatlanmış olur ayrıca. En sağlam yöntem bu kardeşim, Usb kablon yoksa bile 5 tl'ye telefonculardan edinebilirsin.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Telefon'dan güncelleme olacağını sanmıyorum. Arkadaşının yaptığı sadece yeni güncellenen ve eklenen uygulamalardır. Versiyon güncellemede telefon formatlanmış olur ayrıca. En sağlam yöntem bu kardeşim, Usb kablon yoksa bile 5 tl'ye telefonculardan edinebilirsin.

Zaten bundan 6 ay kadar önce telefoncuda güncellettim nokia E71 versiyon şu an 402.21.001

O-Xan

O-Xan

Üye
6 ay önce diyorsun. Umarım yeni güncelleme vardır.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
6 ay önce diyorsun. Umarım yeni güncelleme vardır.

Ya zaten 6 ay önce son güncelleme olarak 502 mi öle bişey vardı son güncellemeydi ama bölgeden bölgeye fark ettiği söyleniyordu iç anadolu-kayseri de 402.21 versiyonu son versiyon olarak görünüyordu bende 402 yaptım şu an 502 de yaparm ama gereği yok bu hafta yeni cihazıma kavuşuyorum inşallah NOKİA E7 :)

O-Xan

O-Xan

Üye
:) Tamam kardeş. Sende sis uzantılı oyunlar oynamaya bak onlarda kasmaz büyük ihtimalle. Hem daha kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...