mobilden link verme

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
mobilden link verme
öncelikle konu yeri yanlış olabilir bunun için özür diliyorum ve moderatörlerimiz uygun görürse konu gerekli yere taşınabilir.

Uzun zamandır mobilden foruma girşyordum ve link vermeyi bilmiyordum. Böyle bir konuyada rastlamadıgım için konu açma geregi duydum. Aramızda bilenler elbette vardır ama bilmeyenlerde olabilecegini düşünerek tartışma çıkarıcak yorumlar yapmayalım lütfen.

Gelelim olayımıza opera mobile ile linkini vermek istedigimiz sayfaya gelip sol üst köşedeki adres çubuguna basılı tutuyoruz ve kopyala diyoruz daha sonra link vericegimiz konuya gelip konu cevaplama panelindeki boş alana basılı tutup yapıştır diyoruz ve adres olarak yapışıyor cevapla dedigimizde adres linke dönüyor. Burada dikkat etmeniz gereken cevaplama paneline buyrun link,kaynak vs hiçbir şey yazmamak yazarsanız adres olarak görünür ve linke dönüşmez.

Resim eklemek için bu kodların arasına resmin linkini yapıştırın

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe, Cihanî Sultan ve MrCommanDTr

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgilendirme için teşekkürler ben bilmiyordum mesela :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
www.maxicep.com/symbian-3-genel/

yaren_dede

yaren_dede

Üye
denedim ama olmuyor yapabilen varmı

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
denedim ama olmuyor yapabilen varmı

bben birkaç gündür bu şekilde mobilden link veriyorum dikkatlice bir daha dene istersen opera daki solüst köşedeki adres çubuguna basılı tutup kopyala ve konu cevaplama paneline basılı tutup yapıştır ama dikkat et hiç bir şey yazmayacaksın yani opera klavye açılmayacak konu cevaplama paneline tıklamadan direk basılı tutp yapıştır yap

yaren_dede

yaren_dede

Üye
play.oob.gr/annasIconMaker/

----------Eklendi @ 10:30:28 ---------- Yazıldı @ 10:28:31 ----------

bben birkaç gündür bu şekilde mobilden link veriyorum dikkatlice bir daha dene istersen opera daki solüst köşedeki adres çubuguna basılı tutup kopyala ve konu cevaplama paneline basılı tutup yapıştır ama dikkat et hiç bir şey yazmayacaksın yani opera klavye açılmayacak konu cevaplama paneline tıklamadan direk basılı tutp yapıştır yap

yok dediğin gibi yaptım yine olmadı neyse gerekli olursa pc den yaparım artık zaten o kadar gerekli değil

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar linkin önünde http:// yazılı olmalı o zaman istediğiniz gibi link verebilirsiniz

----------Eklendi @ 11:00:09 ---------- Yazıldı @ 10:59:26 ----------

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
resim koymak için de bu kodların arasına resmin linkini yapıştırın. :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Örnek veriyorum [ur l]abi buraya linki ver[/u rl]... Urldeki boşluğu sil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
başlangıçta sadece bildigim kadarıyla bilgi vermeye çalıştım ama sagolsun bazı arkadaslarda bilmediklerimi tamamlamış müsait bir zamanımda yeni bilgilerle konuyu tekrar düzenliyecegim herkese tesekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt