En Çok Oynanan Online Bilgisayar Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

SpyChef

SpyChef

Üye
    Konu Sahibi
En Çok Oynanan Online Bilgisayar Oyunları
Gelişen teknoloji ile beraber arasındaki rekabet gittikçe arttı. Eskiden oynanacak bulunamıyordu. Artık bu sorun ortadan kalktı ve grafikleri müthiş oyunlar arasından seçim yapmak zorlaştı. Sizler için bu durumu biraz kolaylaştırmaya çalışacağız. Hem ücretsiz, hem de güzel online oyun arayışına mı girdiniz. Sizleri böyle alalım. Çünkü hazırladığımız listede gerçekten çok başarılı oyunlar var. Korkmayın hepsi ücretsiz.




Wind of Luck



Genel olarak deniz savaşlarının anlatıldığı bir oyun olan Wind of Luck, kendi ittifakınızı kurup düşmanlarınıza karşı büyük bir savaş vermenize de olanak sağlamaktadır. Kategorisinin en iyilerinden birisi olduğunu ve indirme boyutunun çok ufak olduğunu hatırlatmak isteriz.



Travian



Strateji konusunda kendisine güvenenlerin bir numaralı oyunu olan Travian, yıllardır yenilenen yapısı ile oyunculara en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Yeni gelen güncellemelerin ardından oyunun daha kaliteli bir hal aldığını öğrendik. Denemenizi tavsiye ederiz.



League of Legends (LOL)



Milyonlarca oyuncunun oynadığı Lol, günümüzün en sevilen oyunu ünvanını elinde bulunduruyor. Dota'ya benzetildiği için bazı tartışmalar çıksa da, oyun gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Eğer savaşkonusunda kendinize güveniyorsanız, bu oyunu denemenizi öneririz.



Might & Magic Heroes Online



Tarayıcınız üzerinden hiç bir indirme yapmadan oynayabileceğiniz oyunda, Legend Online keyfinde bir oyun sizleri bekliyor. Rakiplerinizle sıra ile saldırılar gerçekleştirip savaşta başarılı olmaya çalışıyorsunuz. Oyunda kahramanın yanı sıra, şehir ve ordularınızı da güçlendirebiliyorsunuz.



World of Tanks



Avrupa oyun ödülleri dahil olmak üzere bir çok ödül kazanan World of Tanks, 20. yy'ın ortasındaki savaşları konu alan devasa online oyundur. Oyunda her ülkeden birilerini görmek mümkün. Geniş çaplı oyuncuya itap eden oyunda, kontrolünü sağladığınız tankla düşmanlara karşı savaşıp onlara Türk'ün gücünü göstermelisiniz. Bizden size tavsiye olarak gelsin. 6 GB'lık büyük boyutuna aldırış etmeden oyunu indirmenizi öneririz.



Vast Wars



Tarayıcı tabanlı olarak oynanabilen ve strateji konusunda kendisine güvenenlerin adresi olan Vast Wars, genellikle tecrübeli kişilerin yer aldığı bir oyun. Kendinize güveniyorsanız, sizleri böyle alalım.



SKILL: Special Force 2



Efsane Call of Duty oyununa benzerliği ile Türk oyuncuların gönlünde kısa sürede büyük bir taht kuranSpecial Force 2, oyunun tamamen ücretsiz olması en büyük avantajlarından biri. FPS türünde oyun seviyorsanız, sizleri böyle alalım.

►Oynamak İçin Linkine Tıkla

Stormfall: Age of War



Travian tarzında strateji oyunu olan Stormfall: Age of War, oyuncularına keyifli vakit geçirtiyor. Oyun Facebook'un en çok oynanılan 2. strateji oyunudur. Bu unsuru da dikkate aldığımızda, oyunun çok iyi olduğunu söylemek gerek.



World of Warplanes



World of Warplanes oyunu da, World of Tanks gibi Wargaming - Persha Studio iş birliği ile hazırlanmıştır. Oyundaki savaşlar 2. dünya savaşı döneminde geçmektedir. Amerika, Japonya, Sovyetler Birliği ve Almanya olmak üzere 4 farklı ülkeye ait savaş uçakları var. Bu oyunun da indirme boyutu 6 GB'dır. Karada tank ile savaşamıyorum diyorsanız, bir de şansınızı havada deneyin deriz.

►Oynamak İçin Yazılı Linke Tıklayın

Seafight



Hikayesi de bulunan online oyun, üzerinden oynanılıyor olup verilen eski bir gemiyle büyük savaşlara katılarak büyümeye ve yeni gemilerle daha güçlü rakiplere karşı başa baş mücadele vermeye çalışıyoruz.



Neverwinter Tyranny of Dragons



Dönemin en çok konuşulan oyunu olan Neverwinter, Knight ve Metin 2 gibi oyunlardan kaliteli görselleri ile sıyrılmayı başardı. 2013 yılının en çok oynanılan oyunu olduğunu da hatırlatmak istedik.



Metin 2



Efsane oyunlar listesinin başlarında yer alan oyun, yıllardır oyuncularına keyifli dakikalar yaşatmaktadır. Fazla söze gerek yok. Ülkemizin uzun yıllardır yıkılmayan online oyunlarından biri.

 


Üst Alt