acil yardım flash atarken :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım flash atarken :S
arkadaşlar flash atarken resımdekı gıbı sorun oldu :S, Dead Phone USB Flashing mi gerecek ? :S Dead Phone USB Flashing mi yapmamı önerirsiniz yoksa garantiye mi veriyim? Garantiye verirsem hangi sebepten vereyim. tel 603. neden böyle oldu anlamadım acil yardımmm. :((((

----------Eklendi @ 23:38:26 ---------- Yazıldı @ 23:32:58 ----------

arkadaşlar k bakmayın panik yaptım. program tekrardan yüklemeye devam etti. Sorun şu ki bu başlıkta belirttiğim sorun halen devam ediyor http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-603-ust-menu-sorunu-620413.html

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bildırım barını açtıktan sonra kapatırken orta kısımdakı 3 çizgiden parmagınla sürtüyorsun dımı bazen az sagından solundan yapınca olmuyor

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
kardesım ındırıyorum bıraktıkran sonra o 3 çizgiyi daha yukarı dogru kaldıramıyorum. bazı uygulamalardada o alt bölümde bu sorun karşıma cıkıyor. Operada filan ekranın alt kısmı sorunlu calısıyor ama menude telefonun kendı uygulamalarında fılan hıc bır osrun yok anlamadım ben bu işi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ekran filmi varmı

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ekran filmi derken. Şimdi soft format fılan atıp tekrar flash atacagım bır daha olmasazsa gerekırse ekranın goruntusunude cekerım. Ekran filmi koruması dıyorsanda var ama ondna oldugunu hıc sanmıyorum ımkansız yanı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
alt kısımda zedelenme varmı yanı ekran koruyucu filmde

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
alt kısımda zedelenme varmı yanı ekran koruyucu filmde

Hayır kardeşim yeni taktırdım zaten. Sorun şu ki ekranın alt kısmı bu dediklerimde çalışmıyor ama normalde çalışıyor arama yaparken o alttaki düğmelere basarken sıkıntı yok

----------Eklendi @ 00:22:18 ---------- Yazıldı @ 00:19:15 ----------

arkadaşlar soft format attım hafızayı biçimlendirdim ardına flash attım sorun halen devam ediyor http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-603-ust-menu-sorunu-620413.html ne yapabilirim :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
servise bi göster sorununu arkadaşım en iyısı bu bence

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
servıse götürmeden önce ara teknikerlerden biriyle konuş sorununu bildir ve servıse gittiginde konuştugun teknıkere görsel olarakta göster sorununu.dırek servıse gidip kayıt yaptırırken sorununu tam olarak servıs fişine yazmıyorlar buda bakım sırasında teknıkerın sorunu tam olarak bilmemesıne neden oluyor

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
kardesım zonguldaktayım burda nokıa servısı yok malesef ıstanbul kvk ta gonderırım bır kagıda ıyıce yazarım ayrıntılı artık baska carem yok ararım göndermeden

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardesım zonguldaktayım burda nokıa servısı yok malesef ıstanbul kvk ta gonderırım bır kagıda ıyıce yazarım ayrıntılı artık baska carem yok ararım göndermeden

nokıa shop veya kvk yokmu

SilentOne

SilentOne

Üye
kvk vardır ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt