NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

yorgali

Üye
acildiktan sonra hemen kapaniyor

evrenfi

evrenfi

Üye
olabilir bilmeye bilir arkadaş siz annenizin karnında ögrenmediniz ya android os işletim sistemini, arkadaşım kolay bi işlem yapacaksın ilk önce cihazı bi pc ile eşleştir veya hafıza kartını çıkar onun içine at veya dizüstü pc falansa telefona blootutd ile gönder sonra cihazda hafıza kartının içine ulaşıp attıgın apk uzantısılı nesneyi bul aç kur de... bitene kadar bekle aç de veya çık de o telefonun menüsünde yüklediğin apk nin iconu gelecek tekrar açmak istediğinde de tıkla aç..

yorgali

Üye
elinize saglik

axu35

Üye
TŞK

zangoo

zangoo

Üye
galaxy note uyumluluğu varmıdır acaba

tutas_tee

tutas_tee

Üye
teşekkürler ben galaxy s2 kullanıyorum super çalışıyor eline sağlık

transendenz

Üye
teşekkürler ben galaxy s2 kullanıyorum super çalışıyor eline sağlık

Nasıl çalışıyor arkadaşım bendede aynı tel var ama dedikleri gibi hem haritayı yüükle diyor her açılışta hem 5 sn sonra kapanıyor. Bu android telefona göre farklılıkmı gösteriyor

muharrem19811

Üye
Gerçeklten proğram güzel diyen arkadaşlar bunu denedimi

eray_01

eray_01

Üye
arkadaş öncelıkle elıne sağlık ama benim telefonda açılıyor ama 2-3 saniye sonra geri kapatıyor programı yardımcı olursan sevinirim.

hades1624

Üye
htc wildfire s kullanıcılar boşuna uğraşmayın girdikten sonra kapanıyor. Bi türlü navigasyon programı bulamadım şöyle güzel

eray_01

eray_01

Üye
kardeş benım telefon samsung glaksi s2 programım kurdum açılıyor 2-3 sanıye sonra kapanıyor neden acaba ben mi yanlış yapıyorum.

isma55

Üye
kardeş benım telefon samsung glaksi s2 programım kurdum açılıyor 2-3 sanıye sonra kapanıyor neden acaba ben mi yanlış yapıyorum.

telefonun internet baglantısını kapat o zaman kapanmıyor

SzolnoK

Üye
oldu teşekkürler :)

wisayz

Üye
selam arkadaşlar öncelikle çalışmalrınız için teşekkür eder devamınıu dileriz benim örenmek istediğim n8 kullanıyorum googlenin haritası beş para etmez ndrive yükleyen veya kullanan varmı acaba bilği verirse sevinirim iyi günler

aliko35tubanur

Üye
eline emeğine sağlık hocam

---------- Eklendi @ 23:53:08 ---------- Yazıldı @ 22:56:42 ----------

arkadaşım paylaşım için çok sağol fakat bendede aynı seyi yapıyor her açılışta satın aldıklarınızı yüklemek istermisiniz diye soru çıkyor ve açıyorum navigasyonu kendi kendine geri çıkıyor bendeki telefon samsung galaxy ace android 2.3.3 versiyon cevap bekliyıorum lütfen

eray_01

eray_01

Üye
yaw arkadsım bu programla kım ilgilenıyor benım telde çalışmıyor

---------- Eklendi @ 13:16:42 ---------- Yazıldı @ 13:14:46 ----------

bendede aynı sorun var kardeş yardımcı olanda yok

tam161916

tam161916

Üye
eyvallah yararlı paylaşım

casper_7

casper_7

Üye
yaa bırakın yaaa yoluu en uzundan tarıf edıyor yanlıs yerlere sokuyor yaa

accredoria

Üye
Ndrive, MAP formatında Fransa haritası olan var mı arkadaşlar??

ceydonmez

ceydonmez

Üye
sorunlu bir map,hem bu versiyondan daha yenisi var o surumde kapanma sıkıntısı duyrulur.

Üst Alt