Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Korktuğum başıma geldi..dokunmatik sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25
Üye
Konu Sahibi
Korktuğum başıma geldi..dokunmatik sorunu
bugün ikinci kez oluyor mesele ekranın ortasına bassam aşağısı işliyor telefonu kilitleyip açtığımda düzeliyor servislik mi telefon?yoksa arasıra olur mu
BaranASYA
Üye
Ekran oynuyordur bastır ekrana düzelir ama yinede servise göster istersen.
bugün ikinci kez oluyor mesele ekranın ortasına bassam aşağısı işliyor telefonu kilitleyip açtığımda düzeliyor servislik mi telefon?yoksa arasıra olur mu
kardeş gorilla glass ekran çizilmeye dayanıklıdır bir ayfır jelatinsiz kullanıyorum düşün yani tek çizik yok
[ENGİN]
Üye
gorilla glass kolay kolay çizilmez arkadaşım dokunmatık sorunun şu ankı filmden kaynaklanıyorsa başka fılm taktırabılırsın mat olanlar bıraz parlaklığını etkiler ama cizilmez ve parmak izi birakmaz
polluxea♪
Üye
servise ver dostm bnce
KeSeGeN
Üye
once dene filmi kaldr sorun olursa wer serwise
tarxhn
Üye
servislik iş yok jiletini kaldır kesin toz filan vardır.
vobay
Üye
servise vermen daha doğru olacaktır. filmden olacagını düşünmüyorum. çok küçük bir ihtimal...
atakan25
Üye
Konu Sahibi
jelatinle ne ilgisi varki 4 aydır böyle birşey olmamıştı bir daha olursa sansımı deneyip sökucem olmazsa servis
SilentOne
Üye
kardeş bn şahsen düz camlı kullanıyom koruyucu bişi yok ve çizlmedi bugune kadr
[ENGİN]
Üye
bende de film yok 8 aydır kullanmıyorum ufak bir çizik bile yok
xxSadrazamxx
Üye
benimkinde ıslak elle basınca oluyor
atakan25
Üye
Konu Sahibi
jelatin var şu anda sorunu bir daha tekrarlamadı mıknatıslı kılıf kullanmayacağım bundan böyle