Cane®
Üye
oyunda resetmi attı.external hd oyunundamı attı sadece.
İkon küçük durur çözünürlük yüzünden,çalışmaması farklı yere kaydetmesi,yollar hep farklı maalesef
suan tam hatırlamıyorum da sanırım oydu.
oyunda resetmi attı.external hd oyunundamı attı sadece.
İkon küçük durur çözünürlük yüzünden,çalışmaması farklı yere kaydetmesi,yollar hep farklı maalesef
denedim güzel uygulamaymış.ama iconlar orada öylece duruyor geçişlerde dikkat ettinmi.
Saolasın takibin için

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.
hayır yok malesef. Flash atmayıda bilmiyorum. hallederseniz çok çok duacınz olurumm![]()
hayır yok malesef. Flash atmayıda bilmiyorum. hallederseniz çok çok duacınz olurumm![]()
Canere yardımlarından ve ilgisinden dolayı kaya.77 yede bu harika yazılımı hazırladığından dolayı bikere daha teşekkür ediyorm Allah sizden razı olsn![]()

güle gole kullan,ilgilenemiyorum pek maazeretim büyük çünkü.
Ne smile adslmiş arkadaş.
Canere bende teşekkür ediyorum.extra buton programını düzenllyorum.
Bitince download hızı yetrse paylaşacağım
cok seymı ıstıyorum ne?
ekran kucuk olduguna hemen doluyoKaya abimin önceki paylaşımları ve caner arkadaşın sırayla açıklamalarını bir bir takip ettim ve flas atmanın f sini bilmezken , suan flas atabilir duruma geldim kendilerine tek tek teşekkürü bir borç bilirim allah razı olsun. Diğer arkadaşlardan da istirhamım lütfen araştırın ve öğrenin flas atmak o kadar zoor bişey degil , artık zaman olanı geliştirme zamanıdır elimizden geldiğince gerek fikir olarak gerekse bireysel yetenek olarak kaya abimize yardım edelim cfw yi bizim için elinden geldiği kadar güzelleştire bilsin ... saygılar...