Bir pc daha elimde kaldı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Bir pc daha elimde kaldı :)
Uzun zamandır huzur içinde kullandığım leptobun birine yavaşladı bahanesi ile bu gün bir format girişiminde bulundum :D Hani klasik format artık herkesin yapabildiği basit bir eylem :ehe Her neyse sonra format attım pc açıldı elimde derlenmiş bir driver listesi vardı,sırayla sürücüleri yüklüyordum dalmışım driverlar içerisinde biosda varmış bi hızla enter enter neyse koşulları kabul ediyormusun i have ... yazısı vardı tam o kısımda pc dondu fanın sesi sona vurdu birden :d: sonra pc yi bi kapat aç yapayım dedim pert :ehe kapandı ve sonra tekrar açılmıyor açma tuşuna basınca fan biraz çalışıyo sonra susuyor sanırım biosun içine ... :D neyse hayırlısı yarın garantinin yolu gözüktü bana :) ama daha koşulları kabul etmeden bios nasıl uçtu orayı çözemedim :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
şu makinalara çok yüklenmeyin be abi. Sonra elimde kaldı diyonuz :d:

tempestshine

tempestshine

Üye
o değilde benim neden bozabileceğim bir laptobum yok .. :ağlarım:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bence laptopun sana küsmüş....
Naz yapıyor

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Dizinin üstüne değil altına almışsın resmen :kop2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bilgisayarın çok yorulmuş ağa pes etmiş :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Çok kurcalarsanız:D Ben de zama'nın en iyilerinden laptop'u var tabi 4 yıl önce ki en iyilerinden:) ön kapağında çizik haricin de iç kasa,tuş vs aşınma bile olmadı daha bu yıl fan'ı tozdan çarpıyordu. Diyer bilgisayarlarım da aynı temizlikte duruyor. Kullanmasını biliceksiniz:)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın çok yorulmuş ağa pes etmiş :D
daha yeni ısınıyordum oysaki :ehe

Çok kurcalarsanız:D Ben de zama'nın en iyilerinden laptop'u var tabi 4 yıl önce ki en iyilerinden:) ön kapağında çizik haricin de iç kasa,tuş vs aşınma bile olmadı daha bu yıl fan'ı tozdan çarpıyordu. Diyer bilgisayarlarım da aynı temizlikte duruyor. Kullanmasını biliceksiniz:)
Valla helal olsun :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Windows 8'i beğenmedim. Alışkanlıklarımızı resetliyor gibi. Gerçi hiçbirşey anlamadım tanıtım sürümünden :hmmm

Not: Konu ile alakalı değil, çünkü konu gereksiz bölümünde :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Windows 8'i beğenmedim. Alışkanlıklarımızı resetliyor gibi. Gerçi hiçbirşey anlamadım tanıtım sürümünden :hmmm

Not: Konu ile alakalı değil, çünkü konu gereksiz bölümünde :oke:

Alışkanlıkları gerçekten resetlediği doğru, ancak ben artık yalnızca çok gerekli işlemler için bildiğimiz masaüstüleri / dizüstüleri kullanmamız gerektiği kanaatindeyim. Tabletler bir gün içinde yapabileceğim çoğu şeyi yapabiliyor. Adobe Photoshop Touch ve Ideas ile tasarımlarımı yapabliyor, SketchBook ile bir şeyler çizip silebiliyor, sıkıldığımda açıp bir şeyler oynayabilir ve anlık olarak e-postalarımı takip edebiliyorum. Microsoft, tabletlerin bu işte başarılı olacağını görmüş ve Windows 8'i hazırlamış. Günün birinde bir Lumia'm bir de Windows 8'li tabletim olacak (kim bilir belki de Nokia olur o da) çünkü Metro arayüzüne hayranım, aynı zamanda benim istediğim özelliklere de muhteşem uyuyor. Zaten Windows 8'in masaüstü / dizüstü bilgisayarlarda kullanılmasının da çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Mert

Mert

Üye
Masaüstüm tam 10 yıldır çalışıyor. Dizüstüm daha 1.5 yılını doldurdu oda sağlam :D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
size topluca bi madalya vermek lazım :dry::ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Alışkanlıkları gerçekten resetlediği doğru, ancak ben artık yalnızca çok gerekli işlemler için bildiğimiz masaüstüleri / dizüstüleri kullanmamız gerektiği kanaatindeyim. Tabletler bir gün içinde yapabileceğim çoğu şeyi yapabiliyor. Adobe Photoshop Touch ve Ideas ile tasarımlarımı yapabliyor, SketchBook ile bir şeyler çizip silebiliyor, sıkıldığımda açıp bir şeyler oynayabilir ve anlık olarak e-postalarımı takip edebiliyorum. Microsoft, tabletlerin bu işte başarılı olacağını görmüş ve Windows 8'i hazırlamış. Günün birinde bir Lumia'm bir de Windows 8'li tabletim olacak (kim bilir belki de Nokia olur o da) çünkü Metro arayüzüne hayranım, aynı zamanda benim istediğim özelliklere de muhteşem uyuyor. Zaten Windows 8'in masaüstü / dizüstü bilgisayarlarda kullanılmasının da çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Katılıyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt