Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
İnternet Bağladım Kutluyoruz!
Bu konuda yaşadığım 3 büyük sıkıntıdan biri bugün çözüldü. Bugün ilk defa TTNet'den kendi adıma internet bağlantısı yaptırdım. Artık tekrar online'ım.
Kuzenimin amcası Türk Telekomda çalışıyor. Onun aracılığıyla 2 günde 8MB hızında internet bağlantısı yaptırdık. Şimdi ise keyfini sürmeye başladık.
İnternet kablosunu kendi bilgisayarıma çekmem biraz zahmetli oldu
. Önceki evimden kalan 20 mt ethernet kullandık. Tamamı anca yetti. Modemin kablosuz desteğide var ancak benim bilgisayar 3-4 diş çekebiliyor. Bende bu hızın bana yetmeyeceğini bildiğim için, ethernet kablosunu kullanmaya karar verdim. Şimdi şöyle bir durum oldu:
Telefon kablosu -> Kablosuz Modem -> Ethernet çoğaltıcı -> 1. Ethernet kablosu -> Kardeşimin bilgisayarı | 2. 20 mt. ethernet kablosu -> Benim bilgisayarım
Sonuç olarak tam hızda internete bağlıyız. Şükürler olsun, el attığımız ikinci işimizide sapa sağlam hallettik
Kuzenimin amcası Türk Telekomda çalışıyor. Onun aracılığıyla 2 günde 8MB hızında internet bağlantısı yaptırdık. Şimdi ise keyfini sürmeye başladık.
İnternet kablosunu kendi bilgisayarıma çekmem biraz zahmetli oldu
. Önceki evimden kalan 20 mt ethernet kullandık. Tamamı anca yetti. Modemin kablosuz desteğide var ancak benim bilgisayar 3-4 diş çekebiliyor. Bende bu hızın bana yetmeyeceğini bildiğim için, ethernet kablosunu kullanmaya karar verdim. Şimdi şöyle bir durum oldu:Telefon kablosu -> Kablosuz Modem -> Ethernet çoğaltıcı -> 1. Ethernet kablosu -> Kardeşimin bilgisayarı | 2. 20 mt. ethernet kablosu -> Benim bilgisayarım
Sonuç olarak tam hızda internete bağlıyız. Şükürler olsun, el attığımız ikinci işimizide sapa sağlam hallettik

hayırlı olsun