TTNet eskisi gibi değil. Hakkını veriyor.
By_GaBLiN Üye Rambo_FT' Alıntı: Sağol, evet sabit fiyatlı. Teşekkür ederim. Eyv. Genişletmek için tıkla ... Sözlesme de yazıyor ek ücret talep edilmiyor diye doğru mu pek sağı solu belli olmaz onların da bi soruyum dedim
Rambo_FT' Alıntı: Sağol, evet sabit fiyatlı. Teşekkür ederim. Eyv. Genişletmek için tıkla ... Sözlesme de yazıyor ek ücret talep edilmiyor diye doğru mu pek sağı solu belli olmaz onların da bi soruyum dedim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi İlk defa bağladım. Göreceğiz. Kuzenimin amcası yıllardır bu işin içinde. Bize aylık sabit 60 tl ödeyeceksiniz dedi. Fazla olursa ben öderim dedi
İlk defa bağladım. Göreceğiz. Kuzenimin amcası yıllardır bu işin içinde. Bize aylık sabit 60 tl ödeyeceksiniz dedi. Fazla olursa ben öderim dedi
By_GaBLiN Üye Rambo_FT' Alıntı: İlk defa bağladım. Göreceğiz. Kuzenimin amcası yıllardır bu işin içinde. Bize aylık sabit 60 tl ödeyeceksiniz dedi. Fazla olursa ben öderim dedi Genişletmek için tıkla ... Ohh mis gibi
Rambo_FT' Alıntı: İlk defa bağladım. Göreceğiz. Kuzenimin amcası yıllardır bu işin içinde. Bize aylık sabit 60 tl ödeyeceksiniz dedi. Fazla olursa ben öderim dedi Genişletmek için tıkla ... Ohh mis gibi
L-LumieRe Üye Revengeful' Alıntı: Hayırlı olsun. Bende de 8mbit internet var. Ama durum şu; Genişletmek için tıkla ... ne yaptın buna sen
Revengeful' Alıntı: Hayırlı olsun. Bende de 8mbit internet var. Ama durum şu; Genişletmek için tıkla ... ne yaptın buna sen
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bende şimdilik böyle