Belle Hard format sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Belle Hard format sorunu ?
Arkadaşlar cihaz içindeki national geo vs kalksın die hard format atmak zorunda kaldım ancak başka arkadaşlardada olan sorunla karşılaştım cihazda mağaza maps foto düzenleyici video düzenleyici vs herşey gitti cihazı tekrar eski hale getirmenin flashdan başka bi yolu varmı nokia yine yaptı yapacağını acil yardım ...

ferhat000

ferhat000

Üye
ilk günkü gibi istiyorsan flash tan başka yolu yoktur ancak birkaç uygulamayı istiyorsan oviden aratıp bulabilirsin .Flash at daha iyi olacaktır emin ol forumda arat bulursun :)

ANIL

ANIL

Admin
maps ve mağazayı yükleyebilirsin. flash ilk günkü yapar tabi. flash işlemini bilmiyorsan yardımcı olurum.

blackman006

blackman006

Üye
maps ve mağazayı yükleyebilirsin. flash ilk günkü yapar tabi. flash işlemini bilmiyorsan yardımcı olurum.
maps ile mağazayı nasıl yükleyebilirim kardeş hard format sonrasında.?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelıkle forumda cwrt core 1.00 adlı dosyayı tele yukle sonra tarayıcıdan gırıp magazadan uygulama yukleyı sec senı magazanın lınkıne yönlendırır magazayı yukle magazada harıtalar var forumda da son sürümü olacaktı

MücahitTokgöz

bendede aynı sorun var flash atıcam ve 603 kullanıyorum. Forumdaki n8 için yazmslar 603 icin napmam gerek birisi açıklayabilirmi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bendede aynı sorun var flash atıcam ve 603 kullanıyorum. Forumdaki n8 için yazmslar 603 icin napmam gerek birisi açıklayabilirmi ?

magaza sorunuysa o dosyayı yukle sonra magazayı yukle sorun olmaz aynı sistem farketmıyor

MücahitTokgöz

mağaza sorununu halletdimde resim düzenlyici video düzenleyici ve birkaç özellk daha gitti o yüzden flash atmak istiyorum bi link verirmisiniz? Forumdakiler N8 içinde o yüzden onunki 603 e olurmu orasını bilmiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dostum işlemler aynı sen sadece 603 ün dosyalarını yükleyeceksın ürün koduna göre

blackman006

blackman006

Üye
yüklenemedi hatası aldım

MücahitTokgöz

dostum işlemler aynı sen sadece 603 ün dosyalarını yükleyeceksın ürün koduna göre

navifirmden dosyaları indirdim onda sıkıntı yok. ama phonexi açtıktan snra Open Product dan 603 için RM-779 u seçiyorum. Sonra Firmware Update ye giriyorum. Product Code nin yanındaki 3 noktalı simgeye basıyorum bi uyarı veriyor şu şekilde : "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product,or the Product cannot be identified." snra bi pencere açılıyor konudaki resmlerdeki gbi çıkmıyor burada takılıyorum yardım edermisin kardeşim ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pc olmadıgı icin sorununu göremıyorum arkadaşım konudakı talımatları uygula diyebilırım ancak

----------Eklendi @ 20:12:32 ---------- Yazıldı @ 20:11:31 ----------

http://store.ovi.mobi/content/5406 bu linkten.. Bi yerde yanlış yapıyorum sanırım

tarayıcıdanmı girmistın bu linke

blackman006

blackman006

Üye
evet kardeş.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dosyayı tele kurdun dımı

blackman006

blackman006

Üye
Evet eklentide sıkıntı yok.kurdum.hatta cihazı yeniden başlattım ama mağazayı yüklemiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumda var birde o magaza surumunu yükle çare olur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt