Lg optımus 3d kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

neden optimus 3d yi. secmelisiniz?

• 3d den memnunmusunuz?

Kullanılan: 9 64.3%
  • froyo 2.2 yeterlimi

Kullanılan: 1 7.1%
  • digerlerine gore islemciden memnunmusunuz?

Kullanılan: 4 28.6%
  • batarya kullanimindan memnunmusunuz?

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Lg optımus 3d kullanıcıları
Optimus 3d ile ilgili herseyi paylasalim...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
memnunuz tabiiiiiiiiiii.

----------Eklendi @ 13:24:25 ---------- Yazıldı @ 13:24:00 ----------

aksam tam detay yazacagim...

----------Eklendi @ 13:24:46 ---------- Yazıldı @ 13:24:25 ----------

aksam tam detay yazacagim...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
lg icin cok seyler yazildi ben kafalardaki sorulari kaldirmak icin sunu diyebilirim....
1.telefonda isinma olayi cok cok cok dusuk... saat 19:00 dan 22:15 kullaniyorum halen internert, indirmeler,oyun oynamalar vs araliksiz kullandim isinma hic yok dersem yeridir... galiba cift bellek cift kanal olmasimi sepebi bilmiyorum...
2. sarji bekleme modunda iyi dayaniyor ama tam ugrastigim icin aksami rahatca cikardi diyebilirim...
3. froyo 2.2 aleti yavaslatiyor gibi, cihaz tam bir performans saglamiyor ama yinede coook iyi internet,oyun vs bir kere takilmadi...
4. cihaz ekrani cook iyi ve basarili goresellik sunuyor... iphone 4 ve s ayrica htc sensation dahil karsilastirdigim icin diyorum kasa ve saglamlik lg optimus 3d de var digerleri dandik gibi geldi.
5.lg alinirmi derseniz EVET derim... pisman olmazsiniz. hayirli gunler..

Masha

Masha

Üye
Bende almak istiyorum bu yeni nesil smartphone'u. 3D ekranı çok hoşuma gitti. Şu an kullandığım Optimus Black'te pek bi sorun olmasada yinede almak istiyorum. Ekranı nasıl göz yoruyor mu? Andorid 2.2 froyo olduğunu biliyorum işletim sisteminin Aralık ayında 2.3'e güncellenecekmiş doğrumu? Fiyatı tam bilen varsa ve tavsiye ediyor musunuz kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende almak istiyorum bu yeni nesil smartphone'u. 3D ekranı çok hoşuma gitti. Şu an kullandığım Optimus Black'te pek bi sorun olmasada yinede almak istiyorum. Ekranı nasıl göz yoruyor mu? Andorid 2.2 froyo olduğunu biliyorum işletim sisteminin Aralık ayında 2.3'e güncellenecekmiş doğrumu? Fiyatı tam bilen varsa ve tavsiye ediyor musunuz kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ?

ben hem optimus black hemde optimus 3d kullanıyorum ikiside aynı sürüm froyo ancak hız işlevsellik farkı bariz belli 3d çok çok hızlı ısınma malesef yok ekran güzel ancak 3boyutlu film vs seyrederken belli süre sonra gözleri yormaya başlıyor zaten 3d açarken cihaz uyarı veriyor gözleriniz yorgunsa dinlendirin diye.
her iki lg den de memnunum oyun vs oynayan birisi değilim interneti devamlı kullanıyorum şarj malesef internet kullanırken çok hızlı tükeniyor
almak isterseniz düşünmeden alın derim şu anda ıstatistiklere göre dünyanın en hızlı telefonlarından birisi 3d

• Beğen
Tepkiler: Masha
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Optimus 3d nin saglam kasa yapisi cift kanalli islemci ve siradisi haliyle optimus 3d.........

Masha

Masha

Üye
ben hem optimus black hemde optimus 3d kullanıyorum ikiside aynı sürüm froyo ancak hız işlevsellik farkı bariz belli 3d çok çok hızlı ısınma malesef yok ekran güzel ancak 3boyutlu film vs seyrederken belli süre sonra gözleri yormaya başlıyor zaten 3d açarken cihaz uyarı veriyor gözleriniz yorgunsa dinlendirin diye.
her iki lg den de memnunum oyun vs oynayan birisi değilim interneti devamlı kullanıyorum şarj malesef internet kullanırken çok hızlı tükeniyor
almak isterseniz düşünmeden alın derim şu anda ıstatistiklere göre dünyanın en hızlı telefonlarından birisi 3d
Optimus Black ile Optimus 3D arasındaki farklar neler acaba ?
Bende pek fazla oyun oynayan biri değilim ama 3D ekranda ayrı bir güzel olur oyun oynamak. Şarj konusunda 3D olduğu için pil ömrü hızlı şekilde tükendiğini duydum.
Gözler konusunda gözlerim çok hassas devamlı aynı yere bakamıyorum benim için kötü. Güncelleme hakkında bilginiz yok sanırım.
Android 2.2 Froyo işletim sistemi şimdilik yeterli midir acaba ?
Almak istiyorum ama bazen daha erken olduğunu söyleyen arkadaşlar kafamı karıştırıyor.
Teşekkürler.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
3d kullanmak zorunda degilsiniz ekranda ayari var ister 3d ye ister 2d yapabiliyorsunuz tamamen size KALMIS TERCIH....
guncelleme bu ayin 21 nde gelecek... bir kacgun var...
android 2.2 kusur yok muthis calisiyor canavar gibi...
pil omru coook iyi ve bekleme orani da coook iyi kisaca super batarya ya 10 uzerinden 9 alir....
ve 3d ve lg oldugu icin alinir digerleri gibi danfik degil kasasi cok saglam...
ekrani guneste bile mukemmel is yapiyor...

Ocean258

Ocean258

Üye
zaten 4.0 geldıgı zaman eksıksız bı telefon olacagı soylenıyor optımus 3D'nın.. Tasarım,ekran kalitesi gıbı Konularda mukemmel bencede zaten..

BLADE_749

BLADE_749

Üye
Bende 2 aydır kullanıyorum optimus 3d yi.ilk alırken hep içimde bir tereddüt vardı acaba verdiğim paraya deyecekmi diye .ama verdiğim paradanda falasını hak ediyor bence.çünki piyasada optımus 3d den çok pahalı olupta onun yanından bıle gecemıycek cok telefon var.canavar gibi telefon.heleki 3 gün sonra çıkacak olan android 2.3 güncellemesi ile rakipsiz olacak...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar onemli olan cekirdegi ornek veriyorum...
mesela tank fury denen online muthis zevkli bir oyun var... galaxsy s denedim ve xperia arc oynadim telefonlar ates gibi oluyordu... ama bunda isinmayi gormeyecek kadar az....
internet vs oldukca rahat ve optimus 3d ye rakip cift bellek cift kanal cift cekirdek rakip olabilir....
KESINLIKLE TERETDUT ETMEYINIZ ARKADASLAR COK SAGLAM VE COK BASARILI YAPIYA SAHIP...

kurtman76

Üye
Arkadaslar bende alali 2 hafta oldu. Inanin lg tecrübem ilkkez oldu korkularim ve tereddütlerim vardi. Ama görüntü süper performansda süper. Dedikleri gibi hic takilma görmedim. güncellemeyle neler degisecek bilemem ama baya hizlanacagi kesin. artik dokundugumda ucacak bilemem. Kasasi cok saglam ekrani oldukca genis.

muharrem19811

Üye
Bende 2 ay oldu alalı kullanıyorum. internetten tv izlerken arada tv yi kapatıyor wifi açıkken reset atıyor ama şuana kadar kullandığım telefonların içinde en iyisi galaxy 2 dahil. ısınma hiç yok

KABUS1970

Üye
potimus 3d sim kartımı görmemeye başladı aynı durumda olan varsa bana yardım edebilirmi

technoshark

technoshark

Üye
potimus 3d sim kartımı görmemeye başladı aynı durumda olan varsa bana yardım edebilirmi

Hafıza kartında problem çıkartıyor dimi ? hatta şöyle birşey oluyor mu tüm verilerinizi siliyor mu ?

KABUS1970

Üye
hafıza kartında sorun yok sim kartı tanımıyor

technoshark

technoshark

Üye
Sim kart girişinde sorun oluşmuş olabilir, bu sebepten sim kart yuvasına bir el atın derim, olmadı sim kartınızı başka bir telefonda test edin bakalım ondada aynı hatayı vericek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt