Ne dediğini anlamadım ama muhtemelen haklısınızdır hünkarım![]()

hünkarım diyorum ki
s60v3 ve symbian^3 s60v5'ten iyi.![]()

Hele s60v5 diye bir sistem yok zaten.s60v3 ün dokunmatiklere uyarlanmış hali.hiç kullanıcı dostu değil.hele 5800 ilk çıktığı zamanlarda kinetic scroll bile olmadığını hatırlatırım![]()

Affedersiniz İnanır yahut inanmayız..Bu önemli mi? Sizin gibi muhteşem bir mobil teknisyen için?? Bizi adam yerine koymanıza çok şaşırdım...
bu yorumu yazan adamlara da çok gülüyorum. sanırsın bütün c6-01'ler böyle.![]()
aynen benımde böyle sorunlarım olurdu c6 01 cihazlı biri olarak ama yok ben bır haftadır kapatmadım teli bır sorun yok maşallah günde 8 saatte internete bağlı
Yaklaşık 2 aydır xperia neo kullanıyorum bundan önce c6-01 vardı arkadaş yazmış da yazmış şöyle hızlı böyle stabil ben c6-01i günde 2 defa kapatıp açmazsam telefon kafayı yiyordu, saçmalıyordu (kendi kendine reset atmasını saymıyorum) takılmalar, kitlenmeler, kendi kendine dokunmalar, dokunduğunu algılamama vs vs xperianın sayacına baktımda telefonu 12 gündür kapatmamışım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Symbian isteği kadar cpu gpu ram rom ortak kullansın...

Yaklaşık 2 aydır xperia neo kullanıyorum bundan önce c6-01 vardı arkadaş yazmış da yazmış şöyle hızlı böyle stabil ben c6-01i günde 2 defa kapatıp açmazsam telefon kafayı yiyordu, saçmalıyordu (kendi kendine reset atmasını saymıyorum) takılmalar, kitlenmeler, kendi kendine dokunmalar, dokunduğunu algılamama vs vs xperianın sayacına baktımda telefonu 12 gündür kapatmamışım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Symbian isteği kadar cpu gpu ram rom ortak kullansın...
kardeş rekor bende o zaman 17 gündür kapatmadım teli. C6-01 hala da kapanmaz merak etme geçemezsin benim rekoru yani :