symbiantürkiye buları dedi symbian belle future pack vs android

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim c6'da baya uygulama falan var formatlık zamanı geldi saçmaladığı oluyor harbiden bi de benim huyumdur geceleri kapatırım acılması kadar dert bişey yok nokıa su huyundan vazgeçmedi ama yinede seviyorum telefonumu :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet.Herkes konudan alâkasız mesaj atmayı kesiyor.Mesele de burada kapanıyor.Konuyu açan arkadaş bilgi vermiş ama konuyla pek de ilgisi olmayan Android kullanıcısı arkadaşlar attığı mesajlarla tartışmalara yol açıyor.Lütfen artık yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yaklaşık 15 dk'dır konudaki tüm mesajları okuyorum, konu ile alakası olmayan tartışmalar, karşılıklı tartışmalar, android vs symbian kapışmacası. Arkadaşlar bu tarz konulardaki tartışmaları tekrar tekrar siliyorum ve silme sebebini yazıyorum ve bakıyorumda yine dönüm dolaşıp aynı yere geliyorum. Herkes yazdığını bilsin arkadaşlar bir birinize hakaret içerikli yorumlarda bulunmayın ve benide bu gereksiz yorumlarla oyalamayın.
Android çok iyi symbianı ezer geçer, beş para etmez vs vs vb vb yazdıklarınızı zaten çok iyi biliyorunuz. Bu gibi konularda konu dışına çıkıp gerginlik yaratacak mesajlar, hakaretle,r kapıştırmalar görülür yada şikayet alırsam yorumları silmemle beraber uyarıların verilmeside kaçınılmazdır. Keyifli forumlar maxicep ailesi olarak biraz daha huzur ve düzen lütfen.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Silinen Üye 737108

Üst Alt