symbiantürkiye buları dedi symbian belle future pack vs android

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia neden çift çekirdek kullanmıyor biliyor musunuz Windows Phone da? OS desteklemiyor. Nokia Symbian ı çift çekirdek platforma geçirebilir. 2016 ya kadar vakti var.

PriZm

PriZm

Üye
bence oviye bira oyun uygulama yapsalar ios u geçebilir bence
biraz ile olmaz o iş malesef :D

----------Eklendi @ 16:51:04 ---------- Yazıldı @ 16:49:07 ----------

Nokia neden çift çekirdek kullanmıyor biliyor musunuz Windows Phone da? OS desteklemiyor. Nokia Symbian ı çift çekirdek platforma geçirebilir. 2016 ya kadar vakti var.

Peki Symbian'ın desteklediğini nerden biliyoruz? neden bugüne kadar hep arm11 kullanıldı symbianlarda? (yanlış hatırlamıyorsam)

Donnayı söylemeyin zaten o sadece bir açıklamaydı.daha kendisi yok.gelecek özellikleri belirsiz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
pRime.

pRime.

Üye

Geçiremez. Bu devire kadar arm 11 işlemci koydu. Bu saatten sonra Symbianı birden bire cortex a9 platformuna yerleştirmeye uğraşmaz. Ben olsam uğraşırdım ayrı.

klongs

klongs

Üye
nokia önce bir cortex a9 yada qualcomm s3 kullanmazsa o çift çekirdeğin bir anlamı olmaz symbianda

pRime.

pRime.

Üye

biraz ile olmaz o iş malesef :D

----------Eklendi @ 16:51:04 ---------- Yazıldı @ 16:49:07 ----------

Peki Symbian'ın desteklediğini nerden biliyoruz? neden bugüne kadar hep arm11 kullanıldı symbianlarda? (yanlış hatırlamıyorsam)

Donnayı söylemeyin zaten o sadece bir açıklamaydı.daha kendisi yok.gelecek özellikleri belirsiz.

Samsung omnia hd, sony vivaz ve satio cortex a8 işlemci ve powervr sgx 530 gpu kullanıyor. S60v5 üstelik. Nokia N9'un ilk prototipi de omap3 yonga seti ve symbian^3 kullanmaktaydı. Cortex a8 destekliyor, a9 da destekleyecektir ancak nokia uğraşmıyor. (bkz: windows phone)

PriZm

PriZm

Üye

Samsung omnia hd, sony vivaz ve satio cortex a8 işlemci ve powervr sgx 530 gpu kullanıyor. S60v5 üstelik. Nokia N9'un ilk prototipi de omap3 yonga seti ve symbian^3 kullanmaktaydı. Cortex a8 destekliyor, a9 da destekleyecektir ancak nokia uğraşmıyor. (bkz: windows phone)
tamam o zaman yanlış hatırlıyormuşum.pardon.

vivaz satio falan uçuyordur hernalde hızdan :D

pRime.

pRime.

Üye

tamam o zaman yanlış hatırlıyormuşum.pardon.

vivaz satio falan uçuyordur hernalde hızdan :D

Satio ve vivaz pek uçmuyor ama omnia hd baya güzel.

----------Eklendi @ 17:12:00 ---------- Yazıldı @ 17:10:43 ----------

Bir de bunlar s60v5. Symbian belle ile çok daha güzel olurdu.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

video oyunundan kastın pc oyunu açmaksa Quake 3 oynuyorum.Counter Strike oynuyorum.gayet eylenceli oluyor :)

----------Eklendi @ 16:38:50 ---------- Yazıldı @ 16:35:55 ----------

Symbianın dokunmatik olmayan telefonları yani e71 - n95 vs s60v3 tür ;)
S60v5 lerde 5800 dan N97 ye kadar olanlardır.

aralarında neredeyse fark yok

pRime.

pRime.

Üye
En basiti 5800 bir Rally Pro Master'ı bile açamıyor.

arkadaş s60v3'ten bahsetmiş symbian^3ten değil. ben s60v3 için konuştum ama tabi ki symbian^3 için de aynı şey geçerli. yani s60v5'ten hayır gelmez.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

tam tersine hız ve stabilite olarak aralarında uçurumlar var.
hım bilmiyorum ben e71 kullanıyordum e72 ile hiç bi farkını göremedim hatta e72 daha ağır gibi geldi bana ikisine klasik symbian v5 biraz daha iyi gibi ama yinede 5 para etmez sırf klavyesine tav olup almıştım symbian 3 yine iyi onlara göre eski symbianlara benzemiyor

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ne dediğini anlamadım ama muhtemelen haklısınızdır hünkarım :D

PriZm

PriZm

Üye

hım bilmiyorum ben e71 kullanıyordum e72 ile hiç bi farkını göremedim hatta e72 daha ağır gibi geldi bana ikisine klasik symbian v5 biraz daha iyi gibi ama yinede 5 para etmez sırf klavyesine tav olup almıştım symbian 3 yine iyi onlara göre eski symbianlara benzemiyor

kardeş yazdığın iki telefonda s60v3tür.

s60v3 ile Symbian^3 ü karıştırmayalım lütfen ;)

klongs

klongs

Üye
s60v3 iyidir az mı java oyun oynadım :D eskiden hd oyun mu vardı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

kardeş yazdığın iki telefonda s60v3tür.

s60v3 ile Symbian^3 ü karıştırmayalım lütfen ;)
pardon c5-03 diyecektim 5800 vs bunlar s60v5 ama baktıgın zaman eskilere göre pek artıları yok nokıa s^3 ile güzel bi devrim yaptı ama saçma stratejisi yüzünden müşterilerinin canını çok sıktı şimdi fp1 muhabbeti var bakalım ne olacak

Üst Alt