acı çekmek için
açıklasam zaten bende anlarım
iki ucu b.. degnek aşk![]()

acı çekmek için kafanı duvarlara vurabilisin neden acı açıklasaydın-

rahatlık batarda ondan![]()
Evvela Aşkın Tanımını Yapmak Gerek..
Açıklayamamaktır aslında Aşk..Aşk Ucu Bucağı Olmayan Bir Yetimdir..Öyle Bir Gelir ki Aşk, Lal Olur Dilin..Mest Olur Yüreğin..
Sonra Durursun düşünürsün..Kimi Düşünürsün ,Niye Durursun Bilmeden..Sonra Bakarsın ki..
Hayatın Değişmiş Onun Acısı Senin Senin Acın Onun ki Olmuş..İşte Böyle Birşeydir Aşk..
Lakin Çok Değişti İnsanlar.. Sevdayı da Aşkıda Değiştirdiler..Ama Sonu Yok Değişmedim Sevdam Da Aşkımda Değişmedi..
AŞk yüreklilik İster.. Yürekliyim Evvela..Aşk O gittiğinde Seninde Gitmendir Vesselam..
İşte Bundan Aşık olur insan Çünkü İster ki Şad olsun .. Ağladığında Yanında Olsun..Güldüğünde Yanında..
Sonra İnsan Acı Çekmek İçin Aşık Olur... Vesselam..

Evvela Aşkın Tanımını Yapmak Gerek..
Açıklayamamaktır aslında Aşk..Aşk Ucu Bucağı Olmayan Bir Yetimdir..Öyle Bir Gelir ki Aşk, Lal Olur Dilin..Mest Olur Yüreğin..
Sonra Durursun düşünürsün..Kimi Düşünürsün ,Niye Durursun Bilmeden..Sonra Bakarsın ki..
Hayatın Değişmiş Onun Acısı Senin Senin Acın Onun ki Olmuş..İşte Böyle Birşeydir Aşk..
Lakin Çok Değişti İnsanlar.. Sevdayı da Aşkıda Değiştirdiler..Ama Sonu Yok Değişmedim Sevdam Da Aşkımda Değişmedi..
AŞk yüreklilik İster.. Yürekliyim Evvela..Aşk O gittiğinde Seninde Gitmendir Vesselam..
İşte Bundan Aşık olur insan Çünkü İster ki Şad olsun .. Ağladığında Yanında Olsun..Güldüğünde Yanında..
Sonra İnsan Acı Çekmek İçin Aşık Olur... Vesselam..
Teşekkürler Canım
iyi dedin be kendi küçük yüregi kocaman arkadaşımİ![]()

Sağolasın...Evet Çok hoş Gerçekten Bu Sözçok güzel açıklamışın. şu söz beni çok etkiler her zaman "Aşk cennetin
dilinden bize kalan
tek andır.*

herkes beyaz atlı prens arıyor abicim bende anlamadım. Beyaz at mi beyaz mercedes mi ferrari mi?
----------Eklendi @ 22:36:46 ---------- Yazıldı @ 22:31:18 ----------
hani aşk mezara kadar di? Neden bırakıp gider zamansız....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız