Insan neden Aşık olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Insan neden Aşık olur?
evet neden?

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

acı çekmek için

pelın_

:) açıklasam zaten bende anlarım
iki ucu b.. degnek aşk:)

pelın_

aman salla ya ne aşkı aşk ıye bişey kalmamış hep menfaat cıkarcılık :)
tabi gerçek aşkı bulanlara sygım sonsuz

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
herkes beyaz atlı prens arıyor abicim bende anlamadım. Beyaz at mi beyaz mercedes mi ferrari mi?

----------Eklendi @ 22:36:46 ---------- Yazıldı @ 22:31:18 ----------

hani aşk mezara kadar di? Neden bırakıp gider zamansız....

maxirabit

maxirabit

Üye
Geçmişin de sıkışan geleceğini göremez. O duygu yaşamak kolay değildir. Tektir ama ömürlük olur.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
rahatlık batarda ondan :hmmm

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Neden aşık olur. Söyleyeyim. Sevdiği için. :naughty: :kop:

tempestshine

tempestshine

Üye
Hiç düşünmedim :hmmm
Sanırım bunun bir nedeni yok.. Insan sever sadece sever ve zamanla aşık olur...

furkan5800

furkan5800

Üye
ask mı ask diye bır sey yok acı var o var zannettiğiniz ask geçici acı ise kalıcı

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
rahatlık batarda ondan :hmmm

aynen hiç deme, aşık olmak evlenmekten daha beter. Anlamadığım ayrıldıklarıma aşık oluyorum. Insan elde edince pek kalmıyor. Aşık olmadan önce her günüm arkadaşlarla gülerek eğlenerek geçerdi taki o kıyamet gelene dek. En iyisi bi daha bulaşmamak...

spy ghost

spy ghost

Üye
Valla , İbrahim o kadar düşünmeme rağmen bulamadım bu sorunun cevabını

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Evvela Aşkın Tanımını Yapmak Gerek..

Açıklayamamaktır aslında Aşk..Aşk Ucu Bucağı Olmayan Bir Yetimdir..Öyle Bir Gelir ki Aşk, Lal Olur Dilin..Mest Olur Yüreğin..
Sonra Durursun düşünürsün..Kimi Düşünürsün ,Niye Durursun Bilmeden..Sonra Bakarsın ki..
Hayatın Değişmiş Onun Acısı Senin Senin Acın Onun ki Olmuş..İşte Böyle Birşeydir Aşk..
Lakin Çok Değişti İnsanlar.. Sevdayı da Aşkıda Değiştirdiler..Ama Sonu Yok Değişmedim Sevdam Da Aşkımda Değişmedi..
AŞk yüreklilik İster.. Yürekliyim Evvela..Aşk O gittiğinde Seninde Gitmendir Vesselam..

İşte Bundan Aşık olur insan Çünkü İster ki Şad olsun .. Ağladığında Yanında Olsun..Güldüğünde Yanında..
Sonra İnsan Acı Çekmek İçin Aşık Olur... Vesselam..

pelın_

Açıklayamamaktır aslında Aşk..Aşk Ucu Bucağı Olmayan Bir Yetimdir..Öyle Bir Gelir ki Aşk, Lal Olur Dilin..Mest Olur Yüreğin..
Sonra Durursun düşünürsün..Kimi Düşünürsün ,Niye Durursun Bilmeden..Sonra Bakarsın ki..
Hayatın Değişmiş Onun Acısı Senin Senin Acın Onun ki Olmuş..İşte Böyle Birşeydir Aşk..
Lakin Çok Değişti İnsanlar.. Sevdayı da Aşkıda Değiştirdiler..Ama Sonu Yok Değişmedim Sevdam Da Aşkımda Değişmedi..
AŞk yüreklilik İster.. Yürekliyim Evvela..Aşk O gittiğinde Seninde Gitmendir Vesselam..

İşte Bundan Aşık olur insan Çünkü İster ki Şad olsun .. Ağladığında Yanında Olsun..Güldüğünde Yanında..

iyi dedin be kendi küçük yüregi kocaman arkadaşımİ:)

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi

çok güzel açıklamışın. şu söz beni çok etkiler her zaman "Aşk cennetin
dilinden bize kalan
tek andır.*

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
symbian.forever

symbian.forever

Üye
herkes beyaz atlı prens arıyor abicim bende anlamadım. Beyaz at mi beyaz mercedes mi ferrari mi?

----------Eklendi @ 22:36:46 ---------- Yazıldı @ 22:31:18 ----------

hani aşk mezara kadar di? Neden bırakıp gider zamansız....

Duygulandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt