PPM Hakkında Herşey ! / Joga & Rz4 / PPM Nedir ? / PPM Nasıl Editlenir ? // PPM Flashlama ?

Sponsorlu Bağlantılar

...Orochi...

...Orochi...

Üye
nif imageları düzenleyek program elinde varmı ????

11el4

11el4

Üye
slm arkadaşlar nokia 5130 c2 editli ppm indiriyorum widgetler falan çıkmıyo normal oluyo sadece bi iki özellik degişiyo açılış resmi falan gibi bunun farklı bi yolu falannmı var ?

Archonn

Archonn

Üye
güzel konu :)
sabitlenmesinde fayda var.

TheCower

TheCower

Üye
Konu güzel işime yarar :) teşekkürler

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Birşey sormak istiyorum ben c3-00 a bir edit yaptım asha 303 ten aldığım ikonları c3 e aktarmayı başardım ama ben biraz daha ileri gidip telefonun ppm dosyasındaki temaları nasıl düzenleyebilirim çıkarttığımda chunk.bin olarak çıkıyor ve düzenlenemiyor bir yardımcı olursanız çok sevinirim

karabasmayan

karabasmayan

Üye
059B7C8: RM-614 C3-00 EURO-SP ORANGE ES SL SGREY

bu ürün kodlu orjinal firmwarede var bu turuncu ev ekranı, türkçe dil desteği yok yalnız. nasıl türkçeleştirebilirim ? bilen var mi ? (sırf klavye için türkçeleştirmek istiyorum)

serkanxrap

serkanxrap

Üye
c3-00 ppm dosyasını indirdim. ppm editor de açtığımda "Unknow Flash-header!" hatası alıyorum. Yardımm !

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardes o program acmiyor ppmodd ile yapabilirsin. Ppm editor 6300 vb tellerin ppmini acar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
.nif formatlı görüntüleri açabilecek bir program bulabilecek varmı

kerimkursat

kerimkursat

Üye
elinde editlenmiş c3 ppm si olan var mı ?

kerimkursat

kerimkursat

Üye
bi arkadas asha 303 ün iconlarını c3 uyguladığını soyluodu kımdı o

by nhtk

Üye
elinde x3-02 editlenmiş ppm var mı veya ppu

kerimkursat

kerimkursat

Üye
beyler bu editli ppm dosyalarını bulabılecegımız bı sıte var mı

kerimkursat

kerimkursat

Üye
Evet zaten amaç o :) Menü simgeleri telefonda gördüğünüz her resmi değiştirebilirsiniz :) Ayrıca font'da değiştirilebilyo :)
peki nasıl yapılıyo iconlar nasıl değiştiriliyo

Üst Alt