çelik yumruklar filmindeki telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orto_03

Üye
    Konu Sahibi
çelik yumruklar filmindeki telefon
arkadaşlar bu filmi izleyen varsa burada nokia telefon kullanılıyor reklamı yapılmış bu telefonu bilen varmı modeli n8 anımsatıyor ama bilemiyorum teşekkürler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar bu filmi izleyen varsa burada nokia telefon kullanılıyor reklamı yapılmış bu telefonu bilen varmı modeli n8 anımsatıyor ama bilemiyorum teşekkürler

N8 değilse t7'dir:D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia n8in geliştirilmiş hali :P :D

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
bi resim koysanda izlemeyenlerde yorum yapabilse :D

pRime.

pRime.

Üye

bu arada bu konu daha önceden açıldı ve yeri de değil.

orto_03

Üye
    Konu Sahibi
pardon bilader nereye acacaktık

__xXx__

__xXx__

Üye
Internetten baktım kimisi n8 e farklı bir kilif takılarak kullanılmış diyo kimisi 808 purewiew diyo ama bana da n8 gibi geliyo

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bana kesinlikle fake gibı geldi. Gerçek olduğunu sanmıyorum. Çünkü film zaten bilim kurgu filmi. Ama gerçek de olabilir. Nede olsa bukülebilen ekranlarda var şeffaf ekranlarda var.

orto_03

Üye
    Konu Sahibi
telefon gerçek olabilir nokia reklam amaçlı filme çıkarmış telefonu n8 değildir herhalde köşe kıvrımları farklı

__xXx__

__xXx__

Üye
nokia bi kaç filmde tanıtım amaçlı reklam yapıyor mesela tron efsanesi filminde n8 kullanılmıştı filmin başlarında şirket kapısının ş.fresini kırmak için bi de filmin sonunda kullanılmıştı bu da öyle bişidir

orto_03

Üye
    Konu Sahibi
olabilir evet telefon şeffaf telefona bakınca arka tarafı görebiliyorsun filmde bu şekilde acaba varmı yoktur herhalde kurgu bir telefon olabilir

MrExpert

MrExpert

Üye
n8 in kılıf geçirilmişi farkında iseniz n8 ana hatlarıyla nerdeyse birebir aynı...

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
n8'i kesinlikle anımsatıyor fakat arkadaşların dediği gibi kılıf kullanılmış olması muhtemel..en güçlü tahmin de bu olsa gerek..bilmediğimiz bir cihaz üretmiş olamaz herhalde nokia :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kılıf kullanmaya gerek yokki efektlerle'de yapılabılır bişey robotlar gerçekmi sanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt