mediamarkt ta xperia arc s black 1449tl almanya fiyatını bilmiyorlar ögrenmek için almanyadaki call centerı aramak gerekiyormuş
Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Lumia yıda düşünmüyor değilim.
----------Eklendi @ 23:10:09 ---------- Yazıldı @ 23:09:43 ----------
psp ile psvita arasında dağlar kadar fark var. PSVITA'da 512 MB RAM var ki PS3'de bile bu kadar yok.
Ayrıca diğer donanım özellikleri de harika. Ama maalesef dahili hafızası yok ve kendine özel hafıza kartı var. Ve o hafıza kartı çok pahalı. Daimi internet için 3G'li modeli de var. Ama ne olursa olsun oyun pek önemli değil diyorsan telefon daha mantıklı.
Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır?Lumia yıda düşünmüyor değilim.
----------Eklendi @ 23:10:31 ---------- Yazıldı @ 23:10:09 ----------
kusura bakma kardeşim cevaplayamadım..öncelikle media markt'ta inceledim cihazı..almanyada veya diğer ülkelerde istediğin her yerde bulabilecceğin bir cihazdır...fakat şu an almanya media markt sitesinde xperia arc s yok görünüyor...ama herhangi bir mağazada bile bulabilirsin..
Saol cevabın için teşekkürler.Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır?Lumia yıda düşünmüyor değilim.
----------Eklendi @ 23:52:28 ---------- Yazıldı @ 23:10:31 ----------
Cevap yokmu?????????????????????? Acill cevap pls forumdakiler başkalarıda cevap verebilirler.