Sizden Ufacık Bir Öneri Bir Yardım İstiyorum Acill Bakarsanız Sevinirim Lütfennnn!

Sponsorlu Bağlantılar

SİZ OLSANIZ SMARTPHONE 'MU ALIRDINIZ YOKSA PS VİTA MI ALIRDINIZ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bişey degil kardeşim

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
mediamarkt ta xperia arc s black 1449tl almanya fiyatını bilmiyorlar ögrenmek için almanyadaki call centerı aramak gerekiyormuş

Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Lumia yıda düşünmüyor değilim.

----------Eklendi @ 23:10:09 ---------- Yazıldı @ 23:09:43 ----------

psp ile psvita arasında dağlar kadar fark var. PSVITA'da 512 MB RAM var ki PS3'de bile bu kadar yok.
Ayrıca diğer donanım özellikleri de harika. Ama maalesef dahili hafızası yok ve kendine özel hafıza kartı var. Ve o hafıza kartı çok pahalı. Daimi internet için 3G'li modeli de var. Ama ne olursa olsun oyun pek önemli değil diyorsan telefon daha mantıklı.

Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır?Lumia yıda düşünmüyor değilim.

----------Eklendi @ 23:10:31 ---------- Yazıldı @ 23:10:09 ----------

kusura bakma kardeşim cevaplayamadım..öncelikle media markt'ta inceledim cihazı..almanyada veya diğer ülkelerde istediğin her yerde bulabilecceğin bir cihazdır...fakat şu an almanya media markt sitesinde xperia arc s yok görünüyor...ama herhangi bir mağazada bile bulabilirsin..
Saol cevabın için teşekkürler.Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır?Lumia yıda düşünmüyor değilim.

----------Eklendi @ 23:52:28 ---------- Yazıldı @ 23:10:31 ----------

Cevap yokmu?????????????????????? Acill cevap pls forumdakiler başkalarıda cevap verebilirler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşım htc evo 3d 1130tl arc s 1449tl bu fiyata derken aralarında baya bir fark var zaten htc xperianın yanında zabıta telsizi gibi duruyor kocaman o ne öyle lg ootimus da 1300tl ayrıca

----------Eklendi @ 00:15:18 ---------- Yazıldı @ 00:11:35 ----------

bana sorarsan lumia900 al uzun zaman pişman olmadan kullanırsın hem tasarımı çok şık hemde inanılmaz hızlı bir telefon ayrıca uygulama olarakta yakın zamanda hiçbir sıkıntısı kalmaz zaten ea games le anlaşmış microsoft 20 tane dünyada pıpüler olan hd oyun gelicek diye açıklama yaptılar zaten lumia 900 ün internet performansı rakipsiz onu belirtmeye bile gerek yok

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
lumia da çok güzel cihaz yabana atılacak gibi değil fakat yinede xperia arc s ağır basıyor hocam..
Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Lumia yıda düşünmüyor değilim.

----------Eklendi @ 23:10:09 ---------- Yazıldı @ 23:09:43 ----------

Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır?Lumia yıda düşünmüyor değilim.

----------Eklendi @ 23:10:31 ---------- Yazıldı @ 23:10:09 ----------

Saol cevabın için teşekkürler.Birşey daha sormak istiyorum bu fiyata htc evo 3d gibi modeller var.İşte sonra lg optimus 3d gibi çift çekirdek işlemcili modeller var aynı fiyata.Bu telefonlardan mu alınır yoksa xperia arc s mi alınır? Aslında lumiadan birşey almakta isterim fakat denemediğim cihazı videolarını inceleyerek almak istemiyorum.Sizce bu telefonlardan mı alınır yoksa xperia arc s mi alınır?Lumia yıda düşünmüyor değilim.

----------Eklendi @ 23:52:28 ---------- Yazıldı @ 23:10:31 ----------

Cevap yokmu?????????????????????? Acill cevap pls forumdakiler başkalarıda cevap verebilirler.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt