avea tarifesi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
avea tarifesi hakkında
vodafone'dan avea'ya geçiş yaptım 19tlya 500dk heryöne+1000sms+1gb internet paketini alayım diyorum şimdi de 30 tlya 500dk+2000sms+sınırsız internet çıktı hangisine geçsem diye düşünüyorum gerçi sms gereksiz bana direk konuşuyorum sizce nasıl tarifeler

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Dün gece Avea sitesindeki tarifelere bi baktım gerçekten yeni seri tarifeleri süper çoğunda sınırsız internet paketi var. Fakat mevcut fiyatlar 12 aylık sözleşme imzalayanlar için geçerli.
Geçen yıl Vodafone atakta idi bu yıl Avea ön plana çıktı bakalım 2012'de Avea çok abone toplayacak mı??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
vodafone'dan avea'ya geçiş yaptım 19tlya 500dk heryöne+1000sms+1gb internet paketini alayım diyorum şimdi de 30 tlya 500dk+2000sms+sınırsız internet çıktı hangisine geçsem diye düşünüyorum gerçi sms gereksiz bana direk konuşuyorum sizce nasıl tarifeler

Bence sms kullanmıyorsan 19 luk tarifeyi seç. Konuşma süresi ikisindede aynı

gölgee_65

gölgee_65

Üye

Eğer 1 gb internet yeterli diyorsan diğer 19'luk tarifeyi kullan çünkü mesaj önemsiz demişsin. Arkadaşım benden sana tavsiyem eğer çok ihtiyacın yoksa faturalıya bulaşma :oke:

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler aynen faturalıya bulaşmamak lazım 19tl'lık tarife bence'de uygun bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt