kardeş bence htc one s ede bak test sonuçları bayaği iyi bir araştır lumia 800 xperia arc s hikaye kalır yanında
çok garip milletin okuması yazması yok mu ya?
arkadas 350 limitim var demiş
Uygulama çokluğu, kamerada flaş, internette flaş desteği, güncelleme desteği mesela android 4.0 güncellemesi gelmesi gibi, internet ve telefonun stabil olması. Ben Xperia Arc S ve nokia lumia 800 düşünüyorum bu özelliklere göre.Fakat xperia yı satmada sıkıntı yaşamam herhalde.Lumia 800 acaba sıkıntı çıkarırmı diye düşünüyorum.Bu arada yardımların için çok çok teşekkürler.Sen hangi telefonu önerirsin bu saydığım telefonlardan bu özelliklere uygun olan ne önerirsin? Listede olup olmaması farketmez aynı fiyat ve aynı özellikli başka telefonlarda önerebilirsiziniz.
kardeşim şimdi bir arkadaş htc one s önermiş senin dediğin fiyata sanırım alamassın..fakat bu saydıkların içerisinde xperia arc s en öndedir...tavsiyem bu yönde olur..daha önceki yorumumda nasıl bir özellikte olduğunu belirtmiştim...bugün gidip inceleme fırsatı buldum.benim cihaz xperia arc modeli ve yan yana kıyasladık 1.4 ghz işlemcisiyle bana fark attı...keinlikle saydıkların arasında xperia arc s en iyisi..
yok saol kardeş alamam okadar onun yerine s2 alırdım okadar param olsa :Sbir sitede 450$ dolara gördüm avrupada 350 euro olur diye düşündüm
Çok saol yardımların için çok çok teşekkürler.Karar vermemde çok yardımcı oldun teşekkürler.
Birde birşey daha soracağım yeni konu açmak istemiyorum.Çok ufak bir soru.Xperia Arc S almanyada mediamarkt gibi biryerde bulabilirmiyim sizce ? Birde bu belirttiğimi telefonları alınabilir telefonlar diye ayırabilirmiyiz? Yani aslında istediğimi bu telefonları en iyisinden en kötüsüne doğru sıralarmısınız? Alınabilirlerden alınamayacak telefonlara doğru gibi bir sıralama istiyorum.rica ederim..karar yine de senin kendince en iyi cihazı seçersin...
Birde birşey daha soracağım yeni konu açmak istemiyorum.Çok ufak bir soru.Xperia Arc S almanyada mediamarkt gibi biryerde bulabilirmiyim sizce ? Birde bu belirttiğimi telefonları alınabilir telefonlar diye ayırabilirmiyiz? Yani aslında istediğimi bu telefonları en iyisinden en kötüsüne doğru sıralarmısınız? Alınabilirlerden alınamayacak telefonlara doğru gibi bir sıralama istiyorum.
hepsi alınabilir cihazlar..sıralama yapmak gerekirse
1-)sony erıcsson xperia arc s
2-)samsung galaxy s plus
3-)samsung w i8150(2.sıra ile değişkenlik olabilir)
4-)nokia lumia 800
5-)nokia lumia 710
genel olarak sıra budur...fakat gözden kaçırdığım bazı şeyler olabilir bu yüzden değişkenlik gösterebilirler fakat ortalama budur..en üste arc s yazmamın sebebi aslında 2.sıradaki ile aynı donanıma sahip sadece kamera pikseli olarak arc s önde olduğu için ve tasarım daha hoş olduğu için 1.sıraya yazdım...
Cevap yokmu coolcrash acil lütfen cevap ver up up up veya başka birisi cevap verebilirmi üstteki sorularıma lütfen!
Tek şey sor xperia arc s varmı diye bir bakarmısın.Birde ordaki yetkililere xperia arc s almanyadaki mağazanızda bulabilirmiyim diye sorarmısın?
bugün ögleden sonra mediamarkt a gidicem senin için ögrenmemi istedigin şeyleri yaz sorayım hepsini
Tek şey sor xperia arc s varmı diye bir bakarmısın.Birde ordaki yetkililere xperia arc s almanyadaki mağazanızda bulabilirmiyim diye sorarmısın?
Cevap yokmu coolcrash acil lütfen cevap ver up up up veya başka birisi cevap verebilirmi üstteki sorularıma lütfen!
Teşekkürler saol yardımın için eline koluna yüreğine sağlık.mediamarkt ta xperia arc s black 1449tl almanya fiyatını bilmiyorlar ögrenmek için almanyadaki call centerı aramak gerekiyormuş