şarjı %80den %20 ye indi. Not: pilin kalan şarjına bakmak için kullandığım program nokia battery monitor v3 
o halde 603 tavsiye ederim.Peki hocam
Benim için oyun ve kamera arka planda kalıyor. Yalnız isteğim sağlam ve kullanışlı olsun, özellikle pil gücü önemli benim için. Sizce android olmasa çok büyük bi eksiklik hiseder miyim??
Açıkçası hiç android deneyimim olmadı. Hep nokia gittim, ta ki şu anki modelime kadar (samsung jet) ama nokia'yı arar oldum bu yüzden ömrümde hiç sony deneyimim olmadı acaba alırsam bi pişmanlık duymam değil mi?Arkadaşlar kullandığım telde ben özellikle menüye önem veririm, uzun süre kullanmak istediğim için çok çabuk sıkılmak istemiyorum telimden. Bu yüzden alacağım telin menüsü canlı, sürekli değiştirebileceğim, tema falan atabilecek birşey türden olmalıAçıkçası hiç android deneyimim olmadı. Hep nokia gittim, ta ki şu anki modelime kadar (samsung jet) ama nokia'yı arar oldum bu yüzden ömrümde hiç sony deneyimim olmadı acaba alırsam bi pişmanlık duymam değil mi?
Neo v al bence.Seni yarıyolda bırakmaz.Sarjı başlarda 4-5 gün gidiyormuş.Sonra düşüyormuş sen bu sorunu her ay kalibre ederek halledebilirsin

Neo v al bence.Seni yarıyolda bırakmaz.Sarjı başlarda 4-5 gün gidiyormuş.Sonra düşüyormuş sen bu sorunu her ay kalibre ederek halledebilirsin

hiç eline almazsan 4-5 gün gider evet
arkadaşım yaza neo v nin fiyatının düşeceğini hiç sanmıyorum kaç ay oldu zaten çıkalı 1000 TL üzerinden düştü şu fiyatlara da
eğer ki yaza böyle bir telefon alacaksan şimdiden aklını karıştırma yaza kadar neler çıkar neler...

Bu telefonları alacaksan hafıza kartının en az 4 gb olması gerekli bana yetmiyor mesela oyun indiriyorum müzik dinliyorum video çekiyorum yetmiyor sana da yetmez ben oyun oynamam fazla diyosunda telefonları eline alda öyle görelim seni![]()

yani herkes kendini en iyi bilir.