Telefon Tavsiyesi 603 vs wave2 vs neo v hangisi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Zaten yaza doğru almayı düşünüyorum. En iyisi beklemek ve neo v almak diye düşünüyorum ama onun da pil gücünden yana çekincelerim var :hmmm
bu vakitten sonra 3 gün batarya ömrü olan telefon beklemek doğru değil. Donanım arttıkça batarya ömrü azalıyor. Neo V sana uygun.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
eğer para biriktirip yaza doğru neo v alacaksan kesin yine kafan karışacak ve farklı modellere yöneleceksin :D ama şuanki mevcuduna göre 603 de işini görecek gibi duruyor ;)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

bu vakitten sonra 3 gün batarya ömrü olan telefon beklemek doğru değil. Donanım arttıkça batarya ömrü azalıyor. Neo V sana uygun.

haklısın arkadaşım :oke:

----------Eklendi @ 14:25:50 ---------- Yazıldı @ 14:24:35 ----------

eğer para biriktirip yaza doğru neo v alacaksan kesin yine kafan karışacak ve farklı modellere yöneleceksin :D ama şuanki mevcuduna göre 603 de işini görecek gibi duruyor ;)

Kafamın karışacağını hiç sanmıyorum çünkü sonuçta yeni modeller çıktıkça fiyatı da ona göre olur. Ciro az oldukça seçenek de ona göre az oluyor maalesef :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Kardeş sen diyorsun ki internete gircem mesajlaşıcam müzik dinliycem.Bu dediklerine göre aralarında en iysi nokia 603.androide para verme çünki oyun oynamam diyorsun. Arada oynarım uygulamada fazla olmasın diyorsan al 603 ü rahat et

hakanharun06

Üye
ben 603 kullanıyorum ve çok memnunum zaten donanım olarak bu fiyata daha özelliklisi yok yazılım olarakda bella gercekten harika androidi aratmıyor herkesin isine yarayacak yeterli sayıda uygulamada var oyunda. daha cok uygulama daha cok oyun daha çok program olsun diyen telefon esiri biri degilsen 603 güzel tercih.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler için :tşk: arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt