Selamın aleykü​m canlar :D
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleykü​m canlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hüsnü. ----------Eklendi @ 01:21:46 ---------- Yazıldı @ 01:21:23 ---------- yok arkadaş gidemedim bir türlü.
tinasoft' Alıntı: Selamın aleykü​m canlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hüsnü. ----------Eklendi @ 01:21:46 ---------- Yazıldı @ 01:21:23 ---------- yok arkadaş gidemedim bir türlü.
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam hüsnü. ----------Eklendi @ 01:21:46 ---------- Yazıldı @ 01:21:23 ---------- yok arkadaş gidemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk Nasılsın ..d Gitme dur ben geldim 2 çit laf edelim .D
Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam hüsnü. ----------Eklendi @ 01:21:46 ---------- Yazıldı @ 01:21:23 ---------- yok arkadaş gidemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk Nasılsın ..d Gitme dur ben geldim 2 çit laf edelim .D
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Hoş bulduk Nasılsın ..d Gitme dur ben geldim 2 çit laf edelim .D Genişletmek için tıkla ... burdayım ----------Eklendi @ 01:26:21 ---------- Yazıldı @ 01:25:14 ---------- tamam Metin de gitmemiş tek eksik Cengiz.
tinasoft' Alıntı: Hoş bulduk Nasılsın ..d Gitme dur ben geldim 2 çit laf edelim .D Genişletmek için tıkla ... burdayım ----------Eklendi @ 01:26:21 ---------- Yazıldı @ 01:25:14 ---------- tamam Metin de gitmemiş tek eksik Cengiz.
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Metin abi nabıyon bea :d Genişletmek için tıkla ... iyidir kardeşim buralardayız sen?
tinasoft' Alıntı: Metin abi nabıyon bea :d Genişletmek için tıkla ... iyidir kardeşim buralardayız sen?
OttomaN TigeR Üye aha Metin den ses yok. ----------Eklendi @ 01:31:19 ---------- Yazıldı @ 01:30:42 ---------- tüh yanıldım.
aha Metin den ses yok. ----------Eklendi @ 01:31:19 ---------- Yazıldı @ 01:30:42 ---------- tüh yanıldım.
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Neyse ben bu sefer cidden içiyorum iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... ne içiyon ----------Eklendi @ 01:35:36 ---------- Yazıldı @ 01:34:19 ---------- tinasoft' Alıntı: Twitter da takılıyordum birde lumia'nın zil seslerine göz atıyordum .D Genişletmek için tıkla ... bende zil sesi arıyorum iPhone çalma melodisi
Blackhawk1111' Alıntı: Neyse ben bu sefer cidden içiyorum iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... ne içiyon ----------Eklendi @ 01:35:36 ---------- Yazıldı @ 01:34:19 ---------- tinasoft' Alıntı: Twitter da takılıyordum birde lumia'nın zil seslerine göz atıyordum .D Genişletmek için tıkla ... bende zil sesi arıyorum iPhone çalma melodisi
VKUCUKSAHİN Üye i phone tarzım değil .d sevmiyorum nedense .d birtek mesaj sesi var attım tele duruyo kafama eserse mesaj sesi yapcam Favorim nokia .d lumia
i phone tarzım değil .d sevmiyorum nedense .d birtek mesaj sesi var attım tele duruyo kafama eserse mesaj sesi yapcam Favorim nokia .d lumia
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ne içiyon ----------Eklendi @ 01:35:36 ---------- Yazıldı @ 01:34:19 ---------- bende zil sesi arıyorum iPhone çalma melodisi Genişletmek için tıkla ... dedim ki Metin yakalamadan düzelteyim ama nafile yakalandık. Gidiyorum yazacaktım.
- SerkeŞ -' Alıntı: ne içiyon ----------Eklendi @ 01:35:36 ---------- Yazıldı @ 01:34:19 ---------- bende zil sesi arıyorum iPhone çalma melodisi Genişletmek için tıkla ... dedim ki Metin yakalamadan düzelteyim ama nafile yakalandık. Gidiyorum yazacaktım.
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: i phone tarzım değil .d sevmiyorum nedense .d birtek mesaj sesi var attım tele duruyo kafama eserse mesaj sesi yapcam Favorim nokia .d lumia Genişletmek için tıkla ... Bende 3d jet sesi var mesaj gelince dehşet ses çıkıyor
tinasoft' Alıntı: i phone tarzım değil .d sevmiyorum nedense .d birtek mesaj sesi var attım tele duruyo kafama eserse mesaj sesi yapcam Favorim nokia .d lumia Genişletmek için tıkla ... Bende 3d jet sesi var mesaj gelince dehşet ses çıkıyor
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: dedim ki Metin yakalamadan düzelteyim ama nafile yakalandık. Gidiyorum yazacaktım. Genişletmek için tıkla ... aslında cevapla dediğimde gidiyorum yazıyordu değiştirdim
Blackhawk1111' Alıntı: dedim ki Metin yakalamadan düzelteyim ama nafile yakalandık. Gidiyorum yazacaktım. Genişletmek için tıkla ... aslında cevapla dediğimde gidiyorum yazıyordu değiştirdim
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bende 3d jet sesi var mesaj gelince dehşet ses çıkıyor Genişletmek için tıkla ... merak ettim şimdi.d
Blackhawk1111' Alıntı: Bende 3d jet sesi var mesaj gelince dehşet ses çıkıyor Genişletmek için tıkla ... merak ettim şimdi.d