Allah kolaylık versin abi birde sağlık ve sıhhat tabi. amin sağol kardeşim
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: Allah kolaylık versin abi birde sağlık ve sıhhat tabi. Genişletmek için tıkla ... amin sağol kardeşim
Blackhawk1111' Alıntı: Allah kolaylık versin abi birde sağlık ve sıhhat tabi. Genişletmek için tıkla ... amin sağol kardeşim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: size Iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... güle güle Hasan
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: vay arkadaş bu gece aç kaldım, kendime bir ekmek ayırmıştım onu yemişler, şimdi kendime nasıl kahvaltı hazırlayacam Genişletmek için tıkla ... fareler mi yemişler
haydaravısyon' Alıntı: vay arkadaş bu gece aç kaldım, kendime bir ekmek ayırmıştım onu yemişler, şimdi kendime nasıl kahvaltı hazırlayacam Genişletmek için tıkla ... fareler mi yemişler
papakudioflu Emekli Yönetici selamünaleyküm iyi sohbetler yatmadan önce bir selam vereyim dedim arkadaslar herkese iyi geceler
OttomaN TigeR Üye bugün çok sakiniz ----------Eklendi @ 00:35:40 ---------- Yazıldı @ 00:34:42 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sohbetler yatmadan önce bir selam vereyim dedim arkadaslar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Kemal abi iyi geceler
bugün çok sakiniz ----------Eklendi @ 00:35:40 ---------- Yazıldı @ 00:34:42 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sohbetler yatmadan önce bir selam vereyim dedim arkadaslar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Kemal abi iyi geceler
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sohbetler yatmadan önce bir selam vereyim dedim arkadaslar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi sohbetler yatmadan önce bir selam vereyim dedim arkadaslar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum sağolun nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... metin sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum sağolun nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz Metin sende iyisindir inşallah.
- SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum sağolun nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz Metin sende iyisindir inşallah.
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: iyiyiz Metin sende iyisindir inşallah. Genişletmek için tıkla ... metin iyidirde haydara bi kaşarlı göndermek lazım adam aç
Blackhawk1111' Alıntı: iyiyiz Metin sende iyisindir inşallah. Genişletmek için tıkla ... metin iyidirde haydara bi kaşarlı göndermek lazım adam aç
OttomaN TigeR Üye y n s c n' Alıntı: İyi geceler bayanlar ve baylar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yunus ----------Eklendi @ 00:45:25 ---------- Yazıldı @ 00:44:40 ---------- m542tf' Alıntı: metin iyidirde haydara bi kaşarlı göndermek lazım adam aç Genişletmek için tıkla ... iki yumurta kırar birlikte yeriz gelsin.
y n s c n' Alıntı: İyi geceler bayanlar ve baylar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yunus ----------Eklendi @ 00:45:25 ---------- Yazıldı @ 00:44:40 ---------- m542tf' Alıntı: metin iyidirde haydara bi kaşarlı göndermek lazım adam aç Genişletmek için tıkla ... iki yumurta kırar birlikte yeriz gelsin.
m542tf Üye y n s c n' Alıntı: İyi geceler bayanlar ve baylar... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yunus