flv video sorunu çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
flv video sorunu çözüm.
arkadaşlar biliyorum belki çoğunuz bu ne diyor diyeceksiniz ama hakikaten bu yöntem işe yarıyor.

evet başlıyorum ( hadi hayırlısı :D ) öncelikle çok basit bir yöntem sadece ekrana dokunma sıklığınızla alakalı birşey (bende sinirden ekrana tıklarken fark ettim :D ) öncelikle flv videomuza tıklıyoruz ve video ekranı gelir gelmez parmağınızla yada parmaklarınızla nasıl daha hızlı dokunuyorsanız ekrana seri bişekilde dokunmaya başlıyorsunuz yani hızlı hızlı tıklıyorsunuz 10-15 sn sonra tak videonuz oynuyor :D

öncelikle bu yöntemle bütün videolar kesin açılacaktır diye birşey yok ama ben kendimdeki bütün videoları en falza 3 üncü denememde açtım :D

görüşlerinizi ve sonuçları yorum atarsanız sevinirim şimdiden teşekürler.

NOT: Denemeden yorum yapmayalım lütfen.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende flv uzantılı bazı (çözünürlüğü yüksek olan) videolar zaten 10-15sn bekliyor. Tıklamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
Bende flv uzantılı bazı (çözünürlüğü yüksek olan) videolar zaten 10-15sn bekliyor. Tıklamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

ben beklemeye bırakınca hiçbiri açılmıyor ancak tıklayıp meşgul edince açıyo :D

PriZm

PriZm

Üye
evet flv videolar için 2. ilginç çözüm:ehe

slant1111

slant1111

Üye
ya açılması için biraz kasması gerekyor bende öyle ileri geri alıyorum oluyor

baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
ya açılması için biraz kasması gerekyor bende öyle ileri geri alıyorum oluyor

bende onu diyorum ama ileri geri yapıncada çoğunlukla atıyo

----------Eklendi @ 20:59:54 ---------- Yazıldı @ 19:38:01 ----------

gerçi bazen direk sona sarıyorum açıyo ama ozamanda geri gelince atıyor :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
o kadar biliyorsan sen bulda beraber kullanalım haa çözümün yoksa biraz saygı duy yorum yapma.

Ne saygı duyacağım ya ? Zaten flv videolar 10-15 saniye kasıp açılıyor yani sen dokunmasan yine açılacak . Biz takılmadan açılmasını istiyoruz amacımız o yani . :oke:

yeauw

yeauw

Üye
ya kesin bi çözüm hala yokmu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt