.FLV Uzantılı Videoları Açmama Olayını Çözdüm Galiba..

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
peki flv iken flash player ile mp4 yapınca kendi video playerı ile mi açıyor? bu önemli bir ayrıntı
eğer kendi video playerına flv dosya kodeği eklenmişse flash player ile kasmaya gerek kalmaz varsayılan olarak video player ı ayarlar kullanırız ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki flv iken flash player ile mp4 yapınca kendi video playerı ile mi açıyor? bu önemli bir ayrıntı
eğer kendi video playerına flv dosya kodeği eklenmişse flash player ile kasmaya gerek kalmaz varsayılan olarak video player ı ayarlar kullanırız ;)
Evet bende kendi player'ı ile açıyor...

baran241995

baran241995

Üye
hmm :hmmm

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
:good:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
demek ki kendi playerına flv kodekleri eklenmiş olabilir ;) ben birkaç flv dizi indirip deneyeyim bakalım :D

slant1111

slant1111

Üye
bende olmuyor o :D

stay23

stay23

Üye
c6-01 belle Sonuç: Başarılı. teşekkürler

covar

covar

Üye
tşkler dostum bide ben deneyeyeim bakalım ne olcak :)

TheMadness

TheMadness

Üye
video player demek uzantıya bakmayıp direk mime türleri ile test ediyor. ilginç

ciwan__47

ciwan__47

Üye
nokia için fark etmiyorsa benim için hiç fark etmez:) Tskler kardeşim.. :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Eyvallah hacı.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
denedim olmadı Bende.. Videolara geliyor oradan açmıyor biçim desteklenmiyor diyo.. Ama xplore ile açtığımda da kendi playeri ile açmıyor Telefonu kasıyor.. Uzantı değiştirmem de değiştirmesemde bisi fark etmiyo..!

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Flv ile Mp4 sıkıştırılmış codeclerdir. Açabilir bana ilginç gelmedi. Ama bilmiyordum doğrusu aklıma da gelmemişti. Teşekkürler :good:

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Nokia 603'de olmuyor kardeş senin yöntem. Önerebileceğiniz flv yürüten bir video player var mı?

Üst Alt