.FLV Uzantılı Videoları Açmama Olayını Çözdüm Galiba..

Sponsorlu Bağlantılar

antita

Üye
nokia c5-00 da yaptım olmadı

escape72

escape72

Üye
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi .FLV uzantılı videolar s^3 cihazlarda çalışmıyor flash sorunu veriyor bunun için convert işleriyle uğraşıyorduk ama ben 2 gün önce bu olayı hallettim galiba internetten 382 mb .FLV uzantılı film indirdim direkt dosya yöneticisinden açmaya çalıştım malumunuz beyaz ekran geldi sonra (x-plore) üzerinden videonun sonundaki .FLV yazısını silip mp4 yazınca sorunsuz izledim hiç bir takılma kasma yapmadı sadece ileri yada geri sardırmada biraz bekletiyor sonra başka indirdim onada aynı yöntemi yaptım çalıştı... Sizde ne kadar işe yarar bilmiyorum ama faydalı olur inşallah ...
kardeş ben c6-01 kullanıyorum ve basbaya flv dosyaları açıyor

hakan_710

hakan_710

Üye
kardeş ben c6-01 kullanıyorum ve basbaya flv dosyaları açıyor
küçük boyutlu olanları açıyo fakat 350-400 mb dan büyük ise ya beyaz ekran geliyo yada bazen kafasına eserse açıyo ama sardırma falan yaptığında telefon donuyo. yazılımda sorun var. (şimdi biri çıkıp inşallah microsoft apps yüzünden oluyo demez..)

escape72

escape72

Üye
küçük boyutlu olanları açıyo fakat 350-400 mb dan büyük ise ya beyaz ekran geliyo yada bazen kafasına eserse açıyo ama sardırma falan yaptığında telefon donuyo. yazılımda sorun var. (şimdi biri çıkıp inşallah microsoft apps yüzünden oluyo demez..)
tmm anladım kardeşim

paşa06.40

paşa06.40

Üye
mp3 e bile çeviriyo mp3 yazıncada müzik çalardan açıyo :P

Knight43

Knight43

Üye
ilginç bir çözüm :D aslında yine açılmaması lazımdı sonuçta dosyayı convert etmedin formatını bozdun ama açıldı ilginç :D
formatını bozmamış.dadece telefona flv dosyayı mp4 diye yutturmuş.garibim o da napsın inanmış çalmış videoyu :D:aha:

Polymath

Polymath

Üye
aynısını bende yaptım=P olmuştu. Hatta 2 hafta önce bende symbian genelde konu açtim. Ama bazı arkadaşlara inandıramadım. www.maxicep.com/symbian-3-genel/flv-yi-mp4-formatina-direk-cevir-2-675226.html#post5032294

Üst Alt