(MOD) Belle fp1´in galeri widgeti, yeni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
hiç bi sorun yapamadım.çok güzel oldu.çocuklarımın fotolari da koydum.sırayla yerleri değişiyor resimlerin.çok güzel.tekrar teşekkür ediyorum. :)

----------Eklendi @ 14:57:03 ---------- Yazıldı @ 14:55:22 ----------

x-plore ile denediniz mi.niye silinmiyorki.neyse ben zaten sevmiştim.

Kuruluyken sorun yok zaten kaldırınca sorun çıkardı, x-plore ile denedim silinmedi ybrowser ile denedim silinmedi, tekrar yükledim bende galeri sorunu düzeldi, kaldırmak isteyenlerin bilgisi olsun.

catdog136

catdog136

Üye
Kuruluyken sorun yok zaten kaldırınca sorun çıkardı, x-plore ile denedim silinmedi ybrowser ile denedim silinmedi, tekrar yükledim bende galeri sorunu düzeldi, kaldırmak isteyenlerin bilgisi olsun.

galleri widgwtını ıygulama yöneticisinden silip tekrar deneyin, olmazsa pcye telefonu bağlayarak silin. Çünkü sistem dosyaları kullanmaya başlıyor attıktan sonra..

_ardaa

_ardaa

Üye

galleri widgwtını ıygulama yöneticisinden silip tekrar deneyin, olmazsa pcye telefonu bağlayarak silin. Çünkü sistem dosyaları kullanmaya başlıyor attıktan sonra..

Depo hafızası olsa pc ye bağlar silerim ama telefon hafızasına atılıyor dosyalar o yüzden öyle bir şansım yok.

Violonist

Üye
eyvallah süper oldu. yalnız bi sorum olacak. Widgets teki resimler giriş ekranını kaydırınca değişiyor. Normal belli bir süresi var mi acaba?

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah süper oldu. yalnız bi sorum olacak. Widgets teki resimler giriş ekranını kaydırınca değişiyor. Normal belli bir süresi var mi acaba?

bildigim kadariyla süresi yoktur, ama yinede olabilir...giris ekrani kaydirinca degisiyor dedigin gibi...

anlamamki

Üye
Widget ok de galeri acılmıyor hiç bi şekilde

eyo18

Üye
arkadaşlar dosyayı indirdim kurdum fakat x plore dan c sys klasöü gözüküyor ama klasör açılmıyor kısacası bin klarsörü yok telim hackli nasıl yapabilirim

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaş şunu demek istemiş fp1 güncellemesinde galeriden başka ne gibi widgetsler gelecek sen ise bu güne kadarki çıkan widgetslerden bahsediyorsun.
sanırım sen 808 in içine bakmadan laf ediyosun zaten bunlar 808 in içinde de bulunan widgetler bilmeden yorum yapmasak daha ii olur heralde!!!

----------Eklendi @ 19:12:49 ---------- Yazıldı @ 19:11:54 ----------

arkadaşlar dosyayı indirdim kurdum fakat x plore dan c sys klasöü gözüküyor ama klasör açılmıyor kısacası bin klarsörü yok telim hackli nasıl yapabilirim
rompatcher dan open4all yamasını aktif ettikten sonra sys klasörünün içini görebilirsiniz

FastBreaker

FastBreaker

Üye
:tşk:

erorcun

Üye
Bu widgeti FP1'den port eden kişi benim.

Sorun yaşayan arkadaşlar sys/bin'den ws32.dll'yi silerlerse sorun çözülür. files.zip dosyasına thumbnailserver.exe, thumbnailmanager.dll ve ws32.dll dosyalarını fazladan koymuşum. Ama thumbnail dosyaları sorun çıkarmıyor, sorun çıkaran ws32.dll dosyası. Onu silin sorun çözülür.

Daha fazla hatayla karşılaşan olur da buraya yazarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye

Sorun yaşayan arkadaşlar sys/bin'den ws32.dll'yi silerlerse sorun çözülür. files.zip dosyasına thumbnailserver.exe, thumbnailmanager.dll ve ws32.dll dosyalarını fazladan koymuşum. Ama thumbnail dosyaları sorun çıkarmıyor, sorun çıkaran ws32.dll dosyası. Onu silin sorun çözülür.

uğraşın için tekrar teşekkür ederiz..

Violonist

Üye

sanırım sen 808 in içine bakmadan laf ediyosun zaten bunlar 808 in içinde de bulunan widgetler bilmeden yorum yapmasak daha ii olur heralde!!!

----------Eklendi @ 19:12:49 ---------- Yazıldı @ 19:11:54 ----------

rompatcher dan open4all yamasını aktif ettikten sonra sys klasörünün içini görebilirsiniz

evet 808 in içine bakmadım ama bu senin bahsettiğin widgetler uzun süredir zaten yayındaydı onu kasdettim ben. relax ol dostum panik yapma ;)

anlamamki

Üye

Sorun yaşayan arkadaşlar sys/bin'den ws32.dll'yi silerlerse sorun çözülür. files.zip dosyasına thumbnailserver.exe, thumbnailmanager.dll ve ws32.dll
dosyalarını fazladan koymuşum. Ama thumbnail dosyaları sorun çıkarmıyor, sorun çıkaran ws32.dll dosyası. Onu silin sorun çözülür.

Usta ws32.dll sildim ok.ama benim sorunum galeriyi acamiyom hicbi şekilde galeri resimlerime ulaşamiyorum.galeri hiç bi şekilde açilmiyor

_ardaa

_ardaa

Üye

O files klasörünü sis haline çevirsen fazla olanlarla birlikte bizde yükleyip kaldırsak fazlalıklar silinse iyi olur, çünkü herhangi bir dosya yöneticisiyle silinmiyorlar, sadece thumbnailserver.exe siliniyor.

----------Eklendi @ 22:10:46 ---------- Yazıldı @ 22:10:07 ----------

Usta ws32.dll sildim ok.ama benim sorunum galeriyi acamiyom hicbi şekilde galeri resimlerime ulaşamiyorum.galeri hiç bi şekilde açilmiyor

Galeri widgetını tekrar yükle düzelir tam çözüm yazılana dek ben öyle yaptım galeride resimler açıldı.

anlamamki

Üye
Galeri witketini tekrar yükledim ama hala galeri resimlerine ulaşamiyorum.orjinal galeri dosyasi lazim bana sanirim

_ardaa

_ardaa

Üye
Galeri witketini tekrar yükledim ama hala galeri resimlerine ulaşamiyorum.orjinal galeri dosyasi lazim bana sanirim

Ben widget'ı tekrar yükledim telefonu kapatıp açtım galeriye girdim medyanız yenileniyor dedi düzeldi bende, sen o 4 dosyayı da tekrar at sys bin içine öyle dene

anlamamki

Üye
Ben widget'ı tekrar yükledim telefonu kapatıp açtım galeriye girdim medyanız yenileniyor dedi düzeldi bende, sen o 4 dosyayı da tekrar at sys bin içine öyle dene

usta 4 dosyayı tekrar attım witgetı tekrar yukledım witget ok guzel bı sekılde ayarladım fakat sorunum galerı acılmıyor foto duzenleyıcı acılmıyor ne yapacam sasırdım yaw,
witgeti sildim tekrar http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/nokia-belle-turkce-widgetler-tamami-sis-halinde-ve-sorunsuz-galeri-widgeti-eklenmistir-603363.html<<burdakı witgeti yuklıp oyle denemelr yapıcam bakalım sonuc ne olcak saygılar

anlamamki

Üye
malesef yine olmadı galerıye hic bir şekilde giremiyorum acaba galerının yeırne gelmesı yanı acılması ıcın ne yapmalıyım ?

Üst Alt