(MOD) Belle fp1´in galeri widgeti, yeni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hocam süpersiniz ya, fp1 bize gelmese bile widgetler sayesinde güncellemeyi kurmuş gibi oluyoruz, nokia sen vermezsen de biz almasını biliriz:)...

ozcangoral

Üye
mgfetch.dll thumbnailmanager.dll thumbnailserver.exe<<bu 3 dosya sılınmıyor sımdıde hay aksı ya nerden bulastım ben buna yaw bı kac uygulamalrımda calısmaz oldu tobe tobe gunahkar oldum mubarek gunde ya

----------Eklendi @ 14:12:27 ---------- Yazıldı @ 13:52:11 ----------

malesef galerıye tıkladıgımda acılan hıc bır sey yok ne yapacam anlamadım eskı dosyalarda sılınmıyor su an resımlerıme ulasamıyorum

korkmayın, o dosyaları silmek için önce x-plore veya başka bir dosya yöneticisi ile isimlerini ve uzantılarını değiştirin.sonra telefonu kapatıp açın. ve sys/bin içindeki o 3 dosyayıda silin.telefonunuzu kapatıp açın ve galeriye girin.galerinin yenilendiğini göreceksiniz. işlem bu kadar. kolay gelsin vede geçmiş olsun..

----------Eklendi @ 10:07:52 ---------- Yazıldı @ 09:50:53 ----------

buyrun galeri widgeti dosyaları gerekli yerlere atın sonra C/private/200159c0 içindeki themes klasörünü silip telefonu yeniden başlatın. güle güle kullanın

anlamamki

Üye
korkmayın, o dosyaları silmek için önce x-plore veya başka bir dosya yöneticisi ile isimlerini ve uzantılarını değiştirin.sonra telefonu kapatıp açın. ve sys/bin içindeki o 3 dosyayıda silin.telefonunuzu kapatıp açın ve galeriye girin.galerinin yenilendiğini göreceksiniz. işlem bu kadar. kolay gelsin vede geçmiş olsun..

bunların hepsını yaptım
----------Eklendi @ 10:07:52 ---------- Yazıldı @ 09:50:53 ----------

buyrun galeri widgeti dosyaları gerekli yerlere atın sonra C/private/200159c0 içindeki themes klasörünü silip telefonu yeniden başlatın. güle güle kullanın

bunların hepsını yaptım ama galerı hala acılmıyor ,sot formatmı hart formatmı hangını atayım boyle olmıcak bu ıs kısacası galerı acılmıyor hıc bı sekılde

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bunların hepsını yaptım ama galerı hala acılmıyor ,sot formatmı hart formatmı hangını atayım boyle olmıcak bu ıs kısacası galerı acılmıyor hıc bı sekılde

eğer format atacaksan soft format at :oke:

anlamamki

Üye

eğer format atacaksan soft format at :oke:

yok hocam soft formatta yemedı hala galeri acılmıyor,bı kac bıse daha yapıcam ama onlarda yemıcek sanırım ,ben hart formata hazırlanmaya basladım bıle ılk defa yapıcam ama sonu nasıl olcak bılmıyorum acıkcası

----------Eklendi @ 13:22:58 ---------- Yazıldı @ 12:38:09 ----------

şimdide hart format atmayı denıyorum ama atılmıyor
http://www.youtube.com/watch?v=bBRrIAGAfB8<<zaten burdada var nasıl atılacagı ama ben yapıyorumda 3 defa ses gelıyor oyle kalıyor
nasıl atıcaz buna hart formatı sımdı

----------Eklendi @ 13:28:35 ---------- Yazıldı @ 13:22:58 ----------

ok denıyorum ama 3 defa dırt dırt dırt ses gelıyor ekran hala sıyah yaklasık 20 sanıye kadar bekletıyorum ama hart format ekranı gelmıyor

----------Eklendi @ 13:43:50 ---------- Yazıldı @ 13:28:35 ----------

ok denıyorum ama 3 defa dırt dırt dırt ses gelıyor ekran hala sıyah yaklasık 20 sanıye kadar bekletıyorum ama hart format ekranı gelmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
power tuşuna da basılı tuttunmu arkadaşım öncelıkle ses kısma tuşu+kamera tuşu+menü tuşuna aynı anda basıp ardından power tuşuna basılı tutacaksın tel bır kez tıtreyınce sadece power tuşunu bırakacaksın digerlerı basılı olacak nokia logosu gelene kadar

anlamamki

Üye
power tuşuna da basılı tuttunmu arkadaşım öncelıkle ses kısma tuşu+kamera tuşu+menü tuşuna aynı anda basıp ardından power tuşuna basılı tutacaksın tel bır kez tıtreyınce sadece power tuşunu bırakacaksın digerlerı basılı olacak nokia logosu gelene kadar

evet aynılarını yapıyorum tel 3 kere tıtırıyor ama

----------Eklendi @ 14:08:59 ---------- Yazıldı @ 13:52:59 ----------

valla ne yaptıysam anlamadım ama mavı ekran hart formatı atılmadan sanırım format yemıs tel galerı geldı tel hafızası 244 mgbt olmus ama tema sıyah ve ıcerde hıc tema secemıyorum cunku yok dur bakalım neler olacak

Del Rey

Del Rey

Üye
alacaktım RDA'dan hackleyemedim telefonu. Süre yetmedi bu arkadaş almış. Teşekkürler.

Sistem dosyalarını görmek ve indirmek için hacklemen gerekmiyor. RDA'nın tüm dosyaları görebilmen ve değiştirebilmen için geliştirilmiş özel bir dosya yöneticisi sistemi var.

neobea

neobea

Üye
lınkler sılınmıs sanırım bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

serecans

serecans

Üye
konuyu hortladı kardeşim

Üst Alt