(MOD) Belle fp1´in galeri widgeti, yeni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bi bu widget eksik ti tam oldu fp1 den bide dobly i çektilermi tamamdır :D

• Beğen
Tepkiler: serecans

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

hakan_710

hakan_710

Üye
paylaşım için teşekkürler bikaç gün önce bunun için uğraşıyodular demek ki yapmışlar.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
c6 01 de galeri geldi.başka hangi widgetlerin gelmesi lazımdı.sadece galeri widget mi var.ve ayrıca teşekkür ediyorum.güzel widget.

catdog136

catdog136

Üye
hocam kusura bakma bu konuda malesef fazla bilgim olmadigi icin yardimci olamam, benim belle 609 ve rompatcher 3.1 yüklü, sorun yasamadim...umarim sende de olur...

sis dosyasını c: ye yükledim ve çalıştı :) paylaşımın için teşekkürler..

anlamamki

Üye
Olmadı olmdıgı gibide normal galerimde acılmıyo artık

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 de galeri geldi.başka hangi widgetlerin gelmesi lazımdı.sadece galeri widget mi var.ve ayrıca teşekkür ediyorum.güzel widget.

sadece galeri widgeti var hocam, bakarsin, ileride belki baskalari da cikar, ama simdilik sadece bu...

----------Eklendi @ 12:54:26 ---------- Yazıldı @ 12:53:06 ----------

Olmadı olmdıgı gibide normal galerimde acılmıyo artık

ama olmasi lazim, hepsini tek tek uyguladinmi hocam, C´ye yükleyip gerisini hackli olan C/sys/bin´atip yeniden baslattin mi telefonu?

anlamamki

Üye
Files in icindekilerini sys/bine bi türlü atamıyom zip halinde atıyom ama icindeki 4 dosyayı atamadım bi türlü nasil atıcam bunlari galerim açılmıyor şu an

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Files in icindekilerini sys/bine bi türlü atamıyom zip halinde atıyom ama icindeki 4 dosyayı atamadım bi türlü nasil atıcam bunlari galerim açılmıyor şu an

hocam sen zip halinde atmayacaksin, ben bilgisayarda 4 dosyayi cikarip telin hafizasina koydum, oradanda telefondaki xplore ile C/sys/bin´e tasidim, birde böyle dene...

----------Eklendi @ 13:32:48 ---------- Yazıldı @ 13:25:12 ----------

SilentOne

SilentOne

Üye
bn de ole yaptım tak diye oldu

anlamamki

Üye
hocam sen zip halinde atmayacaksin, ben bilgisayarda 4 dosyayi cikarip telin hafizasina koydum, oradanda telefondaki xplore ile C/sys/bin´e tasidim, birde böyle dene...

----------Eklendi @ 13:32:48 ---------- Yazıldı @ 13:25:12 ----------

ok o şekilde yaptım fakat galerı ye tıkladıgımda acılmıyor resımlerı eskısı gıbı sıra ıle gormek ıstıyorum ama olmuyor,witget olarak yaptım fakat 6 ekran cıkıyor icine tıkladııgmda 1 resımden baskasını goremıyorum yanı bır slayt olarak ızleyemıyecemmı?acıkcası ben bu witgetten pek bıse anlamadıgım gıbıde pekde hosuma gıtmedı nasıl eskı sisteme gerı donebılırım acaba?

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
ok o şekilde yaptım fakat galerı ye tıkladıgımda acılmıyor resımlerı eskısı gıbı sıra ıle gormek ıstıyorum ama olmuyor,witget olarak yaptım fakat 6 ekran cıkıyor icine tıkladııgmda 1 resımden baskasını goremıyorum yanı bır slayt olarak ızleyemıyecemmı?acıkcası ben bu witgetten pek bıse anlamadıgım gıbıde pekde hosuma gıtmedı nasıl eskı sisteme gerı donebılırım acaba?

hocam galeri acilmasi lazim, bunun galeri ile bir alakasi yok, sadece widget ekliyor, bende galeri eskisi gibi duruyor ve calisiyorda, evet sadece 6 resim cikiyor, ama ayni ana ekranina widgeti iki defa eklersen olur 12 resim, evet tikladiginda sadece tiklanmis resimi görebiliyorsun, slayt yok yani...eski halinide dönmek icin C/sys/bin´e atilan dosyalari sil, galeri.sis´i de ayarlara girip kaldir, telefonu yeniden baslat :)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
eline sağlık çalıştı:)

sonerrap

sonerrap

Üye
mükemmel bu widget ya eline saglık cok teşekkürler

anlamamki

Üye
hocam galeri acilmasi lazim, bunun galeri ile bir alakasi yok, sadece widget ekliyor, bende galeri eskisi gibi duruyor ve calisiyorda, evet sadece 6 resim cikiyor, ama ayni ana ekranina widgeti iki defa eklersen olur 12 resim, evet tikladiginda sadece tiklanmis resimi görebiliyorsun, slayt yok yani...eski halinide dönmek icin C/sys/bin´e atilan dosyalari sil, galeri.sis´i de ayarlara girip kaldir, telefonu yeniden baslat :)
mgfetch.dll thumbnailmanager.dll thumbnailserver.exe<<bu 3 dosya sılınmıyor sımdıde hay aksı ya nerden bulastım ben buna yaw bı kac uygulamalrımda calısmaz oldu tobe tobe gunahkar oldum mubarek gunde ya

----------Eklendi @ 14:12:27 ---------- Yazıldı @ 13:52:11 ----------

malesef galerıye tıkladıgımda acılan hıc bır sey yok ne yapacam anlamadım eskı dosyalarda sılınmıyor su an resımlerıme ulasamıyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende yükledim beğenmedim kaldırdım ama sorun çıkardı, sys bin içindekiler silinmiyor ve galeri de resim yada videolar kırrık resim olarak çıkıyor yani görünmüyor, yüklemek isteyenler bunu göz önüne alarak yüklesin, yükleyenler de kaldırmasın yada çözümü bilen söylesin uğraşmayalım şimdi formatla falan.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
hiç bi sorun yapamadım.çok güzel oldu.çocuklarımın fotolari da koydum.sırayla yerleri değişiyor resimlerin.çok güzel.tekrar teşekkür ediyorum. :)

----------Eklendi @ 14:57:03 ---------- Yazıldı @ 14:55:22 ----------

x-plore ile denediniz mi.niye silinmiyorki.neyse ben zaten sevmiştim.

anlamamki

Üye
Bende yükledim beğenmedim kaldırdım ama sorun çıkardı, sys bin içindekiler silinmiyor ve galeri de resim yada videolar kırrık resim olarak çıkıyor yani görünmüyor, yüklemek isteyenler bunu göz önüne alarak yüklesin, yükleyenler de kaldırmasın yada çözümü bilen söylesin uğraşmayalım şimdi formatla
falan.

evet sysdekiler silinmiyor eski sisteme bende geri dönmek istiyorum formatsiz çözüm lütfen

Üst Alt