(MOD) Belle fp1´in galeri widgeti, yeni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
(MOD) Belle fp1´in galeri widgeti, yeni !!!
forum.dailymobile.se sitesinde erorcun isimli üye bu modu yapmis, tesekkür ederiz ona...

gallery.sis dosayasini yükleyip C´ye kurun, telefon hackli olmasi gerek...files.zip dosyasini indirip C:/sys/bin´e atip telefonu yeniden baslatin...güle güle kullanin :)

download:

• Beğen
Tepkiler: iatis, FastBreaker ve Ferzan

JustADreamer

JustADreamer

Üye
hocam link mi ölü bende mi sıkıntı var ?

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
hocam konu acilmissa burasi silinebilir...kusura bakmayin bilmiyordum...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hocam ben senden sonra acmısım sanırım sen kusura bakma asıl ben görmemiştim şimdi gördüm

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
moderatör´e mesaj yolladim, benim knu silinebilir diye, canin sagolun hocam, ha ben ha sen, önemlisi paylasmaktir...

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnm ki silinsin hocam kusura bakma tekrar

----------Eklendi @ 23:16:12 ---------- Yazıldı @ 23:15:52 ----------

haklısın hocam :good:

cyber

cyber

Üye
ama buraya artık dosya paylaşımı vs.yasak

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
eyvallah süper 701 de süper oldu tskler

TheMadness

TheMadness

Üye
alacaktım RDA'dan hackleyemedim telefonu. Süre yetmedi bu arkadaş almış. Teşekkürler.

Uqur5445

Üye
cok sagol hep bunu ıstıyodum :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ya arkadaslar sizin yüzünüzden ne yapcagımı şaşırdım spb shell 3d yi satın alacaktım ama hergün 808den bir yenilik veriyosunuz sagolun napayım bekleyim biraz daha bari

catdog136

catdog136

Üye
ben yapamadım.. Kafayı yedim ya.. :D aynen yapıyorum widget çıkmıyor :D

Uqur5445

Üye
zipi direk atma ıcındekileri c sys bin e tası sorun bumu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline sağlık süper oldu,cihazım n8

catdog136

catdog136

Üye
hocam yeniden baslattinmi?

evet.. Sis'i yükledim 4 dosyayı bin içine attım restart attım olmadı, rompatcher 3.1 yükleyip denedim olmadı (bendeki 3.0dı). belle 607 kullanıyorum tahminim o yüzden çalışmadı.. Yoksa herşey tam :)

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi

evet.. Sis'i yükledim 4 dosyayı bin içine attım restart attım olmadı, rompatcher 3.1 yükleyip denedim olmadı (bendeki 3.0dı). belle 607 kullanıyorum tahminim o yüzden çalışmadı.. Yoksa herşey tam :)

hocam kusura bakma bu konuda malesef fazla bilgim olmadigi icin yardimci olamam, benim belle 609 ve rompatcher 3.1 yüklü, sorun yasamadim...umarim sende de olur...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ya arkadaslar sizin yüzünüzden ne yapcagımı şaşırdım spb shell 3d yi satın alacaktım ama hergün 808den bir yenilik veriyosunuz sagolun napayım bekleyim biraz daha bari
İnan belle den sonra spb almak savurganlık olur,hiiiç gerek yok.ben SPB shell sevmiim,Belle seviim:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt