.FLV Uzantılı Videoları Açmama Olayını Çözdüm Galiba..

Sponsorlu Bağlantılar

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
    Konu Sahibi
.FLV Uzantılı Videoları Açmama Olayını Çözdüm Galiba..
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi .FLV uzantılı videolar s^3 cihazlarda çalışmıyor flash sorunu veriyor bunun için convert işleriyle uğraşıyorduk ama ben 2 gün önce bu olayı hallettim galiba internetten 382 mb .FLV uzantılı film indirdim direkt dosya yöneticisinden açmaya çalıştım malumunuz beyaz ekran geldi sonra (x-plore) üzerinden videonun sonundaki .FLV yazısını silip mp4 yazınca sorunsuz izledim hiç bir takılma kasma yapmadı sadece ileri yada geri sardırmada biraz bekletiyor sonra başka indirdim onada aynı yöntemi yaptım çalıştı... Sizde ne kadar işe yarar bilmiyorum ama faydalı olur inşallah ...

• Beğen
Tepkiler: serecans

PriZm

PriZm

Üye
ilginç bir çözüm :D aslında yine açılmaması lazımdı sonuçta dosyayı convert etmedin formatını bozdun ama açıldı ilginç :D

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
    Konu Sahibi
Convert işiyle filan hiç uğraşmadım direkt attım dediğim gibi yaptım sorunsuz izledim eğer birkaç arkadaş deneyip sonucu yazarsa iyi olur..

V/RS

V/RS

Üye
bende denedim açtı :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bunu biliyordum ama burada konu açmak hiç aklıma gelmemişti. Ben xplore kullanmadan direk yeniden adlandır deyip uzantıyı mp4 yapıyorum.

serecans

serecans

Üye
benim tel açıyor model pembe mezarlık ın videosu var onu hiç takılmadan açıyor umarım açamayanların işine yarar

teşekkürler

V/RS

V/RS

Üye
ilk denediğimde açtı birdaha dnedim açmadı :P

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende mpeg uzantıli vardı videolarda gözükmüyordu şimdi mp4 olarak değiştirdim oldu şimdi videolarda gözüküyor ve sorunsuz sağol bilgi için

mert41994

mert41994

Üye
Flv ile mp4 kodlama dili farklı değil mi? Normalde açmaması lazım ama ilginç :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Yalnız şöyle bir durum var işletim sistemi uzantıya bakmaz içeriğe bakar, flv yada mp4 yazması bir şeyi değiştirmez uzantıyı değiştirince açılması garip geldi bana format değişmiyor sonuçta.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bana garip gelen jpg nin bile uzantısını degiştirince uyarı veriyor uzantısı degişen dosya calıştırılamaz diye

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yalnız şöyle bir durum var işletim sistemi uzantıya bakmaz içeriğe bakar, flv yada mp4 yazması bir şeyi değiştirmez uzantıyı değiştirince açılması garip geldi bana format değişmiyor sonuçta.
İşletim sistemi uzantıya da bakıyor,bugün cihazın startup resmini değiştiteyim dedim resmin adı startup.mbm olması lazımdı.ben yanlışlıkla startup.gif yazdım farkedene kadar baya canım sıkıldı

serinaga

serinaga

Üye
İlginç, bi deniyelim bakamm ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
kesim çözüm şuan telefonun içindeki z sürücüsünde sys bin içindeki flash adıyla başlayan 12 adet dosyanın annadaki karşılıklarınla değiştirilmesi gerekir. anna daki flash payer sürümü ile belledeki aynı sorun yaratmaz sürüm açısından ama z telefon üzerinden değiştirelemediği için bu olay cfw ile çözülür malesef..........

----------Eklendi @ 01:23:37 ---------- Yazıldı @ 01:20:05 ----------

uzantıya bakmıyor uzantıya baksaydı flash player ile değil kendi media oynatıcı ile açardı :(

slant1111

slant1111

Üye
biri annadan söküp çıkarsn şunları :D

----------Eklendi @ 01:37:14 ---------- Yazıldı @ 01:31:37 ----------

telefonda converter olsa ne güzel olur ya

MücahitTokgöz

hngi siteden indirdiğini söylermisin bizde yararlanalım :)

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben İnternet Download Menager ile indiriyorum istediğim videoları...

----------Eklendi @ 10:03:52 ---------- Yazıldı @ 09:55:03 ----------

_ardaa

_ardaa

Üye
İşletim sistemi uzantıya da bakıyor,bugün cihazın startup resmini değiştiteyim dedim resmin adı startup.mbm olması lazımdı.ben yanlışlıkla startup.gif yazdım farkedene kadar baya canım sıkıldı

Dosyayı ararken uzantıya bakar çünkü startup.mbm diye arıyordur klasörde ama dosyayı açarken bakmaz uzantıya.

caqa

Üye
ya flv dosyasi aciyor ama biraz beklemek gerekiyor

_ardaa

_ardaa

Üye
kesim çözüm şuan telefonun içindeki z sürücüsünde sys bin içindeki flash adıyla başlayan 12 adet dosyanın annadaki karşılıklarınla değiştirilmesi gerekir. anna daki flash payer sürümü ile belledeki aynı sorun yaratmaz sürüm açısından ama z telefon üzerinden değiştirelemediği için bu olay cfw ile çözülür malesef..........

----------Eklendi @ 01:23:37 ---------- Yazıldı @ 01:20:05 ----------

uzantıya bakmıyor uzantıya baksaydı flash player ile değil kendi media oynatıcı ile açardı :(

Flash atmayı seven birisi deneme yapabilir, yada cfw yapmadan önce anna içinde ki flash dosyalarını z sürücüsünden alır belle de telefon hafızasında sys bin içine atar öyle dener bazen işe yarıyor, hiç flash tecrübem yok pek girmekte istemiyorum yoksa ben denerdim.

Üst Alt