nokia 701 1.3 ghz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
evet meegoya lafım yok :) iosda inceledim kişiselleştirme ev ekranı falan olmasada dondugunu falan hıç görmedim.bendede 701 var dün 40 uygulamayı aynı anda açtım ne kastı ne kapandı.yenı format attıgım ıcın acıcakk başka uygulamada bulamadım:)

----------Eklendi @ 17:56:10 ---------- Yazıldı @ 17:55:38 ----------

peki taban kapalılığının kötülüğü nedir bilgim yok
tabanı kapalı olursa Uygulama yazmak için illaki symbian bilgisinin iyi olması gereklidir.ve çoğu oyun ve uygulama şirketi bununla uğraşmaz.
androidde böyle bir problem yok. android sdk sı olduğu için amatör bir kişi dahi program yazabilir.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ama amatör birinin yazdığı program zaaralı alabılır

PriZm

PriZm

Üye
ama amatör birinin yazdığı program zaaralı alabılır
Google onun icabına bakıyor zaten.yani Google play store de hiç virüssüz program yok değil.dikkatli olmak lazım.

ama zaten hangi programın zararlı olabileceğini kendiniz ayırt edebiliyorsunuz zaten.eğer oyunun boyutu 2 mb den düşük ve japon/çin işi ise kesin virüstür.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ama bu belle nin flen kaynak kodlarının açık olması lazım

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
anladm.bildgim kadarıyla buyuk bır kesıme vırus bulaşmıstı

PriZm

PriZm

Üye
anladm.bildgim kadarıyla buyuk bır kesıme vırus bulaşmıstı
evet.ama virüslerin çoğu giderildi.
yani duruma bakacak olursak
Uygulama çokluğu
kişiselleştirme
internet

android 3-0 önde

anlaşıldıysa konu :locked:

SilentOne

SilentOne

Üye
artık symbian platformu bitti ya wp e geçicez çok yazık oldu boyle bir os un çöpe gitmesi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Uqur5445

Üye
symbıan cok guzel ve kolay bir sistem uzuluyorum bitmesine

cortex47

cortex47

Üye
En iyi performans veren sistem los ve meego'dur.

Hayır, iOS değildir. Meego'dur, sonra Symbian'dır.

Bu arada Wiki'de Symbian hala Açık kaynak kodlu olarak gözüküyor. Ben de Symbian^3'le açık kaynak koda geçildiğini biliyorum. Kaynak kodlarının kapatıldığı bilgisini nereden aldığını söyler misin?

PriZm

PriZm

Üye

Hayır, iOS değildir. Meego'dur, sonra Symbian'dır.

Bu arada Wiki'de Symbian hala Açık kaynak kodlu olarak gözüküyor. Ben de Symbian^3'le açık kaynak koda geçildiğini biliyorum. Kaynak kodlarının kapatıldığı bilgisini nereden aldığını söyler misin?

İOS?

halen açık.ama tam açık değil.yani eskiden tamamen açıktı.

Artles

Artles

Üye
Uygulama çokluğu / oyun çokluğu
performans
kalite
internet tarayıcısı
%100 müşteri memnuniyeti
virüsün girme ihtimali olmaması
o zaman ios 6-0 önde

PriZm

PriZm

Üye
Uygulama çokluğu / oyun çokluğu
performans
kalite
internet tarayıcısı
0 müşteri memnuniyeti
virüsün girme ihtimali olmaması
o zaman ios 6-0 önde
ios internet tarayıcısından kaybediyor.
ayrıca kalite ne alaka? :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ıphone gerçekten harika ayrı bi telefon bence ama kullananlar şarjdan cok şikayetci ve sakın düşürmeyin diyorlar

klongs

klongs

Üye
en iyisi android şirketlerin yazılımlarına mahkum değilsin

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefonlarda genel sorunları sıralıyacak olursak iphone evet arkadasımızın dedigi gibi kesinlikle düşürmeyin arka cam, kasa çatlaması ve chipsetlerin boarddan baglantı kesilmesi artı board çatlaması samsung düştügü anda tek parça kaldıysa şanslısınız ama genelde donanımsal arıza verirler işlemci ram rom falan tamirleri zor oldugu için telefoncular tamirine bile girmez nokiada düşürmek serbest yedek parça ucuz arızaları genel olarak yazılımsal o yüzden forumda çözersiniz tamirciye gerek yok aklıma gelenler bunlar şimdilik

ANIL

ANIL

Admin
nokianın dışı sağlam ama içi dökülüyo..

Türe

Türe

Üye

ios internet tarayıcısından kaybediyor.
ayrıca kalite ne alaka? :D

Ali sana bir ogretemedim tarayicisi yavas degil arkadas |-) sadece androiddekiler kadar hizli degil ki onlar da benim pc den hizli aciyorlar demekki iPhonenun hizi normal :D androidinki anormal :D s2 nin tarayicisini hic biseye degismem ama iphone 4 unki de beni tatmin etti acikcasi :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt