nokia 701 1.3 ghz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 1.3 ghz
evet.arkadaşlar future pack 1 ile 701 in işlemci hızının 1.3 olup gaaxy s2 ve ıphone 4 gibi teledonların üstüne çıkacağını biliyoruz.ama 701 tek çekirdekli.sizce performans olarak onlardan eksik kalırmı ?
görüşlerinizi alalım?

• Beğen
Tepkiler: burrakberrkay

PriZm

PriZm

Üye
Arayüz ve uygulamalarda hızlanma olur.internet hızında geçeceğini sanmam.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıda düzeliyor.html5 de geliyor

----------Eklendi @ 17:10:41 ---------- Yazıldı @ 17:10:14 ----------

ara yüz ve uygulamalarda bu ıkı telefonnu gecermı?

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
tarayıcıda düzeliyor.html5 de geliyor

----------Eklendi @ 17:10:41 ---------- Yazıldı @ 17:10:14 ----------

ara yüz ve uygulamalarda bu ıkı telefonnu gecermı?
htlm5 yetmiyor birtek.flash player ve bileşenleride lazım.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ya?html5 yetiyor bildiğim kadarıyla flash playere hiç gerek yok html5 li sitelerde yanlışmıyım? ve artık büyük siteler html 5 e geçti yada geçmeye hazırlık yapıyor

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
nasıl ya?html5 yetiyor bildiğim kadarıyla flash playere hiç gerek yok html5 li sitelerde yanlışmıyım? ve artık büyük siteler html 5 e geçti yada geçmeye hazırlık yapıyor
sitelerin büyük çoğunluğu halen daha flash player kullanıyor.daha çok zamanı var html 5 için.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
tamam.1 2 seneye html 5 sorunuda kalmaz.evet kullanıyor.peki hepsi html 5 olunca ne sorunu kalacak bellenın?ne uygulama nede flash sorunu ? nerde androıdın ustunluğu bana açıklayında bılgım olsıun

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tamam.1 2 seneye html 5 sorunuda kalmaz.evet kullanıyor.peki hepsi html 5 olunca ne sorunu kalacak bellenın?ne uygulama nede flash sorunu ? nerde androıdın ustunluğu bana açıklayında bılgım olsıun
Ne olursa olsun oyun kıtlığı devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
bence düzelicek.evet biraz sıkıntı var oyunda ama açık olduğu için düzelicek ve oyun sayısı artıcak bence

----------Eklendi @ 17:41:09 ---------- Yazıldı @ 17:40:28 ----------

ya oyun için telefon alınmazkı yada sistem seçilmez ben performans üstünlüğü diyorum ne zamandan beri

• Beğen
klongs

klongs

Üye
bence düzelicek.evet biraz sıkıntı var oyunda ama açık olduğu için düzelicek ve oyun sayısı artıcak bence

sen nerde yaşıyorsun ya nokia 2016 da symbianı bitireceğini açıkladı kim 4 sene sonra bitecek sistem için oyun yapar ki

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
symbian kullanıcısı az değil.ve nokiaya özelde değil başka tlefonlara gelebilir belki.4 yıda kar etmek isteyen şirket olabılır

----------Eklendi @ 17:44:05 ---------- Yazıldı @ 17:43:37 ----------

ya düiğer konuda 2. sayfaya geçemiyorum neden yetkin kısıtlı dıyor?

PriZm

PriZm

Üye

ya oyun için telefon alınmazkı yada sistem seçilmez ben performans üstünlüğü diyorum ne zamandan beri
hayal kırıklığına uğrayacağın için üzgünüm.ölmesine 4 yıl kalmış bir sistem için kimse ölü yatırım yapmaz.hele gameloft gibi firmalar hiç yapmaz.

----------Eklendi @ 17:44:35 ---------- Yazıldı @ 17:44:06 ----------

symbian kullanıcısı az değil.ve nokiaya özelde değil başka tlefonlara gelebilir belki.4 yıda kar etmek isteyen şirket olabılır

----------Eklendi @ 17:44:05 ---------- Yazıldı @ 17:43:37 ----------

ya düiğer konuda 2. sayfaya geçemiyorum neden yetkin kısıtlı dıyor?
iki tane konu açtığın için kapatıldı.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
tamam konu kaldırılmış:) iki tne acmıstım

----------Eklendi @ 17:48:11 ---------- Yazıldı @ 17:45:24 ----------

kardeş tamam oyunve uygulamada kaybetti diyelim şahsen oyun ve uygulama için telefon almam.performans üstünlüğüyle aydınlatsana beni.forumda okudugum cogu yazıda symbian daha iyi performasn sagladıgı yazıyor.ve ayrıca nokia bellde symbianı sildi nokia belle oldu.belkide nokia carla falan gelince symbian degilde nokianın işletim sistemine geçeriz?symbian olamz nokia caarla olur belle öle

PriZm

PriZm

Üye
kardeş sana burda anlatmaya çalışırsak anlamazsın.sen en iyisi biraz araştır.

sana en basit android üstünlüklerini yazayım yine.

Linux
Tamamen açık tabanlı
flash player olmasına rağmen 1000 mhz lik işlemcili telefonlar ile 1.3 ghz hızındaki telefonların internetini geçmesi.
uygulama zenginliği.yakında İosu da geçecek.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı boş ver.linuxe bişey demem.ama bellede tamamen acık tabanlı dıye bılıyorum yanlışmı duymuşum?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

En iyi performans veren sistem los ve meego'dur.

PriZm

PriZm

Üye
uygulamayı boş ver.linuxe bişey demem.ama bellede tamamen acık tabanlı dıye bılıyorum yanlışmı duymuşum?
tam tersine.eskiden açıktı.sonrada kapatıldı.yani symbianın tabanının iosdan farkı yok artık.

otostopçu

otostopçu

Üye
:ohannes::zuhaha:

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
evet meegoya lafım yok :) iosda inceledim kişiselleştirme ev ekranı falan olmasada dondugunu falan hıç görmedim.bendede 701 var dün 40 uygulamayı aynı anda açtım ne kastı ne kapandı.yenı format attıgım ıcın acıcakk başka uygulamada bulamadım:)

----------Eklendi @ 17:56:10 ---------- Yazıldı @ 17:55:38 ----------

peki taban kapalılığının kötülüğü nedir bilgim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt