nokia bl-4c batarya hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
nokia bl-4c batarya hakkında?
merhaba arkadaşlar bl-4c batarya aldım bunu kaç saat şarj edecem? birkaç yere sordum kimi 6 kimi 8 saat kimide o eski bataryalar içindi artık yeni nesil bataryaların saatlerce şarj edilmesine gerek yok dedi kime inanayım :sopa: yardım lütfen

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynende oyle yenı nesıl bataryayı oyle saatlerce sarj etmene gerek yok.. Li-iyon bataryalar dolunca sarjı otomatık kesıyor zaten batarya dolunca cıkart ve kullan.. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Batarya dolu uyarısı alınca çıkar. :oke:

MAFİA.

MAFİA.

Üye
ilk önce orjinal mi yoksa sahte ürün mü aldın? 20-40 lira arası ise sahtedir. Bir de nokia'nın sonradan bataryaları,boyundan büyük pakette satılmaz.
Şarj konusuna gelince orjinal ürün aldıysan şarj et,sahte ise yok et. Telefonuna kalıcı zararlar verir.
Bir başka olay da telefonun garantili ise ilk telefon ile gelen batarya'yı kayıp etme çünkü farklı batarya numarası çıkar ise garanti dışına alırlar.
Aslında garantin var ise boşuna batarya almışsın,servise eski batarya'yı verip yenisini alırdın.
Yeni nesil bataryalarda istediğin zaman şarj edersin ama sahte ise en yakın zaman da yok etmen kazancına olur.

1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce orjinal mi yoksa sahte ürün mü aldın? 20-40 lira arası ise sahtedir. Bir de nokia'nın sonradan bataryaları,boyundan büyük pakette satılmaz.
Şarj konusuna gelince orjinal ürün aldıysan şarj et,sahte ise yok et. Telefonuna kalıcı zararlar verir.
Bir başka olay da telefonun garantili ise ilk telefon ile gelen batarya'yı kayıp etme çünkü farklı batarya numarası çıkar ise garanti dışına alırlar.
Aslında garantin var ise boşuna batarya almışsın,servise eski batarya'yı verip yenisini alırdın.
Yeni nesil bataryalarda istediğin zaman şarj edersin ama sahte ise en yakın zaman da yok etmen kazancına olur.

Garantisi bitti yoksa dediğiniz gibi yapmak aklıma gelmişti. Sahte aldım 10 liraya :) birşey olacağını sanmıyorum iyi birşeye benziyor markası net tech

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt